VISOKOKVALITETNA GARAŽNA VRATA PO POVOLJNIM CIJENAMA

Za svoj dom odaberite dugotrajnost, kvalitetu i moderan dizajn!

Kod uređenja svoje kuće ili poslovnog prostora jedna od odluka koju ćete donijeti je i odabir garažnih vrata. Istraživali smo tržište u potrazi za ponuditeljima koji nude vrhunski omjer cijene, kvalitete i profesionalne usluge te se upoznali s karlovačkom tvrtkom Five Stars.

Ono što nam je prvo privuklo pozornost je uistinu moderan i estetski dojmljiv dizajn koji ide ruku pod ruku s najboljim europskim i američkim rješenjima. Iza izgleda usmjerenog na detalje stoji preciznost izrade najpouzdanijih svjetskih dobavljača.

Ponuda je raznovrsna, prilagođena potrebama klijenata. Za garažne uvjete optimalno su prilagođena rolo vrata od nehrđajućih aluminijskih profila ispunjena ekološki prihvatljivom poliuretanskom ispunom.

Sekcijska toplinski izolirana vrata izrađuju se od dvostrukog pocinčanog lima, a dostupna su u raznim veličinama i bojama. Završnim slojem od pečenog poliestera omogućeno je njihovo lako i jednostavno održavanje.  Dvokrilna garažna namijenjena su za prostore gdje ne postoji mogućnost ugradnje rolo ili sekcijskih vrata.

Za zatvaranje izloga i poslovnih prostora nameću se rešetkasta aluminijska rolo vrata koje omogućuju vidljivost unutrašnjosti, ali i potpunu sigurnost u slučaju neželjenih događaja. Niz prilagođenih rješenja za industrijske potrebe uključuje sekcijska i rolo vrata koja su idealna za zatvaranje velikih skladišnih prostora i hala.

Široki raspon različitih modela omogućuje svakome klijentu odabir najpogodnijeg rješenja, a dugogodišnja jamstva ujedno su i jamstvo kvalitete proizvoda.

Tvrtka Five Stars nudi stručne savjete pri odabiru, zatim ugradnju i održavanje vrata, a vrhunska usluga omogućena je stručnom edukacijom djelatnika te njihovim profesionalnim iskustvom. Važno je napomenuti kako je izmjera vrata potpuno besplatna, a na web stranicama tvrtke omogućeno je i online dobivanje okvirne cijene traženog proizvoda i usluge.

Uz garažna vrata, Five Stars u ponudi ima i protupožarna vrata koja se nameću kao potreba u svim prostorima gdje postoji opasnost od vatre, rampe i parkirne sustave te motore za garažna i industrijska vrata. Uz to, tvrtka je i ovlašteni serviser za sve vrste vrata, motora i automatike za dvorišne ograde.

Želje i potrebe kupaca su zakon koji se jednostavno mora poštivati – to je poslovna filozofije ove tvrtke koju njeni djelatnici vjerno slijede. Četrnaest godina iskustva, dugogodišnja jamstva, renomirani dobavljači i povoljne cijene razlog su za odabir upravo poduzeća Five Stars kao svog partnera u uređenju vlastitog doma ili poslovnog prostora.

Kontakt:

Adresa: Selce 52, 47000 Karlovac, Republika Hrvatska
Tel.: 047 645-079,
Mob.: 099 512-2157

Web stranica: http://www.five-stars.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/garaznavratafivestars/

E-mail: info@five-stars.hr