CVJEĆARSKO ARANŽERSKI OBRT KLAUDIJA

Posjetite novootvoreni cvjetno aranžerski obrt Klaudija u Ozlju koji će Vas oduševiti bogatstvom asortimana, raskošnošću kolorita, opojnosti mirisa, razinom znanja, vještina, inovativnosti i kreativnosti kao i pruženom kvalitetom.

 

Cvijeće oduvijek očarava ljepotom i mirisom, stoga je ono pogodno sredstvo komunikacije za izražavanje osjećaja. Kako bi izrazili svoje osjećaje na najljepši mogući način novootvoreni cvjećarsko aranžerski obrt Klaudija pomoći će Vam u tome poput najboljeg prijatelja na kojeg možete računati u svim životnim prilikama.

Brojni su povodi za darivanje cvijeća; njime izražavamo ljubav, sreću, tugu, poštovanje. U svakoj od tih okolnosti cvjećarsko aranžerski obrt Klaudija bit će tu za Vas. Ako ste u potrazi za savršenim dekoracijama za Vaše vjenčanje stručni tim navedenog obrta zajedno sa Vama stvorit će vjenčanje o kojem će se dugo pričati – nešto novo, nešto drugačije od svega do sada viđenog, od Vašeg doma, Crkve do dvorane za održavanje svadbene svečanosti, živjet ćete svoju bajku.

Pored vjenčanja, raskošnim cvjetnim aranžmanima bit će uveličana i Vaša proslava rođendana, prve pričesti, krstitke, promocije, krizme, ali i oni događaji koji su tužne naravi ujedno svi događaji kojima želite obilježiti važne događaje u životu ukoliko se obratite cvjećarsko aranžerskom obrtu Klaudija. Možete se obratiti s konkretnom željom, a ako nemate jasnu viziju o onome što želite, bit ćete adekvatno savjetovani.

Imate dogovoren dolazak na događaj, a nemate vremena i prigodan poklon. Nema problema! Dovoljno je da kontaktirate cvjetno aranžerski obrt Klaudija, iznesete relevantne informacije i najprikladniji i najljepši poklon bit će Vam dostavljen besplatno ukoliko se nalazite u krugu 10 km. Naravno, optimalno bi bilo ukoliko bi se javili dan ranije kako bi Vašoj narudžbi bila posvećena višesatna pažnja.

Želite biti jedinstveni i originalni u obilježavanju svih događaja u Vašem životu? Vaše želje bit će ispunjene angažmanom novootvorenog cvjećarko aranžerskog obrta Klaudija!


Kupska 16, 47280 Ozalj

 091/7209-339 

  facebook/Cvjecarsko-Aranžerski-OBRT-Klaudija