BENEXERE 22 C – GRIJAJUĆA KREMA ZA MRŠAVLJENJE – 500 ML

Benexere 22 c – grijajuća krema za mršavljenje – 500 ml

Među prvima isprobali  smo termoaktivnu kremu za mršavljenje i donosimo vam detaljna iskustva naše kolegice i informacije o proizvodu.

22C – GRIJAJUĆA KREMA ZA MRŠAVLJENJE s ekstraktom ananasa i bršljana, kapsicumoleoresin i ginkgo biloba, 500 ml

Aktivni sastojci:

  • Ginko biloba: štiti krvne žile, tonizira, poboljšava krvožilnu funkciju mikrocirkulacije
  • Ananas: zatvara pore, idealan za kožu, poboljšava cirkulaciju, usporava pojavljivanje edema i zadržavanje vode
  • Capsicumoleoresin: moćan lokalni stimulans, ekstrahiran iz čili papričica, s termoaktivnim, protuupalnim i analgetskim djelovanjem. Reaktivira mikrocirkulaciju
  • Bršljan: pomlađuje kožu, ima umirujuće i tonizirajuće djelovanje

Djelovanje:

Termogena krema za profesionalnu uporabu s intenzivnim djelovanje protiv nedostataka uzrokovanih lokaliziranim, otpornim i pretežno masnim celulitom.

Potiče mikrocirkulaciju i lokalno ubrzava stanični metabolizam, olakšavajući prirodnu apsorpciju reduciranih aktivnih sastojaka..

Preporučuje se upotreba u salonu 2 puta tjedno kao dio tretmana za smanjenje obujma i anticelulitnih tretmana. 

Za profesionalnu uporabu


Zbog sjedilačkog načina života celulit je neizbježan te ga imam u normalnim količinama.

Naravno kao i većina žena ne obožavam svoj celulit. Zbog nedostatka vremena uslijed privatnih i poslovnih obaveza u zadnjih nekoliko godina nemam vremena kretati se i vježbati kao nekada. Znam reći ćete to su izgovori, ali trenutno je tako. Da bi se riješili celulita nije dovoljno samo namazati se. Potrebna je pravilna prehrana i fizička aktivnost. Zato ću se u ovom razdoblju potruditi kretati što je više moguće i vožnju automobilom zamijeniti pješačenjem što je više moguće.

Krema je žuto narančaste boje i ljuta je tako da poslije upotrebe odmah operite ruke da ne bi dospjela do očiju. Kako u opisu stoji krema je termoaktivna i osjećati ćete toplinu na mjestima nanošenja i izraženo crvenilo što je normalna pojava.  Krema je lagane teksture, brzo se upija i ugodnog je mirisa. Navedena krema se koristi u salonima 2 puta tjedno, međutim ja sam ju koristila svakodnevno kako bi postigla maksimalne rezultate.

Nakon prve upotrebe primijetila sam snažno grijanje te glađu i njegovaniju kožu. Naravno celulit je i dalje tu.

Nakon dva tjedna upotrebe koža je čvršća i zategnutija, ali celulit je i dalje prisutan iako mi se čini manje vidljiv.

Nakon 4 tjedna celulit je puno manje izražen, koža je čvršća i zategnutija, vidljivo njegovana. Iako je još ostalo celulita možemo zaključiti da profesionalni proizvodi daju puno vidljivije rezultate u odnosu na maloprodajne artikle.

Od ove kreme nećete smršaviti 20 kg ako ne regulirate prehranu i fizički se ne pokrenete, ali možete drastično poboljšati izgled kože.

Prema komentarima u medijima posljednjih godina žene su izgubile povjerenje u djelovanje anticelulitnih krema. Jednim dijelom je to jer imaju prevelika očekivanja, nisu redovite kod korištenja i ništa ne promijene osim što počnu koristiti kremu.  Iz osobnog iskustva mogu reći da svakako bolje rezultate daju profesionalni proizvodi u odnosu na maloprodajne.

Fenomenalna krema koja daje vidljive rezultate.