Buket cvijeća za Valentinovo iz cvjećarnice Florami M!

Valentinovo slavimo 14. veljače te je ovo savršen trenutak da pokažete koliko volite svoju ljubav. Iznenadite voljenu osobu ogromnim buketom prekrasnog cvijeća ili makar jednom crvenom ružom kao jednostavan znak pažnje.

Cvjećarnica Florami M nastala je iz ljubavi prema cvijeću! Upravo iz tog razloga u cvjećarnici Florami M pomoći će Vam da izaberete najbolji poklon za Dan zaljubljenih.

 

Najbolji izbor je svojoj supruzi, zaručnici ili djevojci pokloniti buket njenog omiljenog cvijeća. Kombinacijom najdražeg cvijeća s omiljenom bojom, prikazuje se osobni karakter i sklonost dragoj osobi.

Dugogodišnje iskustvo kao i znanje u cvjetnom dizajnu, nit su vodilja ove male cvjećarnice u Karlovcu, u naselju Luščić gdje će Vas svojim stručnim znanjem najbolje usmjeriti i pomoći Vam u odabiru savršenog poklona za Valentinovo.

Sve što rade, u Florami M rade sa srcem i maksimalno se trude učiniti svaki buket, cvjetnu kutiju,prostor, aranžman ili vijenac drugačijim. Prilagođavaju se događaju, kupcu i njegovim željama.

Ne zaboravite da cvijećem izražavamo ljubav, sreću, tugu i poštovanje. Cvijećem obilježavamo sva važna životna događanja, od najradosnijih – poput rođenja i vjenčanja pa sve do posljednjih pozdrava. U svakoj od tih okolnosti Cvjećarnica Florami M bit će tu za Vas.

 

Takav će dar impresionirati Vašu ljubav.

 

KONTAKT

Cvjećarnica FLORAMI M

Vlasnica Marina Mihalić

Adresa: Luščić 6 B, 47 000 Karlovac

Mobitel: 097/759 5154

E-mail: marina.mihalic1972@gmail.com.

Web stranica: www.cvjecarnica-florami-m.hr

 

RADNO VRIJEME:

ponedjeljak – petak:

7 – 20 sati

subota:

7 – 14 sati

nedjeljom i blagdanima:

prema dogovoru

 

Facebook

Instagram

Cvjećarnica Karlovac – FLORAMI M