Vrijedna donacija kadetima i juniorima NK Ilovac

Karlovačke tvrtke Uređenje interijera Šumar, Servis vatrogasnih aparata Star-gas d.o.o., Samoposlužna autopraonica “Aqua-blue” te Montmontaža MKG d.o.o. velikodušnom donacijom opremili su selekcije kadeta i juniora NK Ilovac.

Donacije su iskorištene za opremanje spomenutih selekcija novim garniturama dresova za odigravanje prvenstvenih utakmica te majici za treniranje ali i loptama za igru. Mladež Nk Ilovac natječe se u ligama Središta Zagreb, a nova oprema za treninge i utakmice olakšati će svakodnevni rad kluba.

Navedeni donatori prepoznali su potrebu za ulaganjem u rad sa mladeži Nk Ilovac te društevno odgovornim ponašanjem i djelovanjem pokazali primjer dobre prakse u suradnji sa klubom.

Nk Ilovac broji ukupno dvjestotinjak registriranih nogometaša svih uzrasta od čega je više od 170 redovitih polaznika škole nogometa, te ovakve donacije pružaju veliku pomoć u svakodnevnom radu kluba.

Simboličnom primopredajom dresova uoči prvenstvenih utakmica kadeta i juniora donaciju su ispred Nk Ilovac zaprimili voditelj škole nogometa Alen Škrtić te tajnik kluba Denis Štanjer.