Mirsad Bećirović osvojio srebro na Prvenstvu Hrvatske u streljaštvu za osobe s invaliditetom u kategoriji osoba s oštećenjem vida

Slijepi samuraj  Mirsad Bećirović prvi je slijepi Karlovčanin koji je nastupio na Prvenstvu Hrvatske u streljaštvu za osobe s invaliditetom, zračna puška ležeći u kategoriji osoba s oštećenjem vida. Mirsad je osvojio srebrnu medalju u vrlo jakoj konkurenciji uz asistenciju Damira Tješinskog. Natjecanje je održano u Zagrebu na streljani Vrapčanski potok u organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza osoba s invaliditetom. Mirsad se natjecao ispred Streljačkog kluba invalida rada Zagreb.
Zahvaljujemo cijelom stručnim timu kluba na čelu s trenerom prof. Tomislavom Lazićem. U kategoriji VIP (osobe s oštećenjem vida prvi je bio Fran Skračić, drugi Mirsad Bećirović, dok je treće mjesto zauzeo Darko Golubić! Sportsko rekreativni Centar Labrador kontinuirano radi na razvoju novih sportova za osobe s oštećenjem vida i njihovo uključivanje u sportsko rekreativne aktivnosti na lokalnoj razini i šire, pri čemu će svakako doprinijeti i sportski rezultati kao poticaj za razvoj nove discipline koja je po svemu sudeći veliki potencijal razvoja hrvatskog paraolimpijskog  streljaštva.
tekst napisala: Romija Radočaj Naglić