U jednom danu vratite izgubljene zube i osmijeh na lice!

U potrazi ste za ordinacijom dentalne medicine koja će Vam bezbolno vratiti izgubljene zube i osmijeh na lice u jednom danu?
Jeste li znali da u Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak bez boli i straha možete kao u prirodnom snu prespavati put do novog osmijeha uz monitoriranu intravensku analgo- sedaciju. Radi se o specijalnoj vrsti anestezije prilagođenoj baš za stomatološke zahvate pod potpunim nadzorom anesteziološkog tima.

Intervju Hurčak Ivan dr. med. dent.MSc of Oral implantology

Je li doista moguće, da pacijent koji nema niti jednog zuba i nosi mobilne proteze, u roku 24 sata ima fiksne zube?

Da, moguće je. Osjećaj u ustima je gotovo prirodan kao nekad kada je pacijent imao svoje zube. Napokon može normalno funkcionirati u svakodnevnom životu, jesti svu hranu, može se smijati i uživati s prekrasnim osmijehom i uz pravilno održavanje oralne higijene doživotno imati zube.

Doktore Hurčak recite nam što je All on 4 i koji su pacijenti kandidati za All on 4 metodu?

All on 4 ili All on 6 je najkraće objašnjeno zubni most na 4 ili 6 implantata.
Kandidati za All on 4 metodu su pacijenti koji nemaju uopće zube ili imaju nekoliko zubi u lošem stanju, pacijenti koji se muče s mobilnim protezama i trebaju im novi zubi zbog važnih životnih događaja. Ova metoda je idealna za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube jer nemaju vremena puno puta posjećivati stomatologa. Pacijentima će se vratiti kvaliteta života. Izgledati će mlađe i osjećati se ljepše te će moći normalno jesti.

Koje su prednosti All on 4 u monitoriranoj intravenskoj analgo-sedaciji?

All on 4 u monitoriranoj intravenskoj analgo-sedaciji je idealna za pacijente koji su godinama izbjegavali posjet stomatologu zbog velikog straha, a koji žele odmah imati fiksne zube bez boli i bez straha.

Što je uključeno u cijenu?

Kod nas nema dodatnih skrivenih troškova i možemo Vam ponuditi pristupačnu cijenu i vrhunsku kvalitetu.
Kod nas cijena uključuje sva eventualna vađenja preostalih  zubi, ukoliko je potrebno cistektomiju, bezbolni operativni zahvat u općoj ili lokalnoj anesteziji, 4 zubna implantata, privremene  zube i konačni trajni rad uz sve potrebne CBCT 3D snimke gratis! U suradnji sa stručnjacima birate vrstu materijala, boju i idealan oblik zubi koji najbolje odgovara Vašem licu i Vašim željama.

Kada se pacijent može vratiti svakodnevnim obavezama?

U roku 24 sata pacijent dobiva privremene fiksne zube kako bi mogao normalno funkcionirati u svakodnevnom životu. Već drugi dan pacijent se može vratiti svakodnevnim obavezama.

Obiteljski dentalno implantološko protetski centar Hurčak s preko 25 godina iskustva brojnim je pacijentima vratio osmijeh na lice. Individualni pristup svakom pacijentu u opuštenoj atmosferi uz najprecizniju dijagnostiku, najsuvremeniju tehnologiju i korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih pacijenata
Zamišljate da se probudite s novim osmijehom? Vaš san se može ostvariti.
Dogovorite termin pregleda na 0955611550

Internet stranica DIPC Hurčak