Književno-glazbeni susret sa Sanjom Lovrenčić “Glazbene knjige”

U suorganizaciji Odjela audiovizualne građe Gradske knjižnice “Ivan Goran Kovačić” Karlovac i Glazbene škole Karlovac, u utorak, 23. studenoga 2021., s početkom u 18 sati, održat će se književno-glazbeni susret sa Sanjom Lovrenčić pod nazivom “Glazbene knjige”. Događanje će biti u Glazbenoj školi Karlovac (Dvorana u potkrovlju), Ulica Augusta Cesarca 3.

Sanja Lovrenčić, glavna urednica nakladničke kuće “Mala zvona”, predstavit će tri naslova glazbene tematike iz biblioteke “U prvom licu” na kojima je radila kao prevoditeljica. To su: “Bračni dnevnik” Clare i Roberta Schumanna, “Ludwig van Beethoven : biografske bilješke” Franza G. Wegelera i Ferdinanda Riesa te “Zvučni svijet” Victora Segalena i Claudea Debussyja. Glazbeni dio događanja realizirat će učenici Glazbene škole Karlovac, izvedbama djela skladatelja kojima su posvećene ove “glazbene knjige”.

Za sudjelovanje na predavanju potrebno je imati valjanu EU digitalnu covid potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju te se je potrebno pridržavati i ostalih važećih epidemioloških mjera.