Zapošljavanje osoba s invaliditetom

Iz udruge za oboljele od ME, disautonomije i fibromialgije pozivaju građane oboljele od kroničnih bolesti, te osobe s invaliditetom na kratko predavanje na temu: „Zapošljavanje osoba s invaliditetom“.

Cilj predavanja je upoznati osobe s invaliditetom o pravima koje nezaposlene osobe imaju, te na koji način mogu ostvariti svoja prava prilikom zapošljavanja ili samozapošljavanja, kao i o uslugama Centra za profesionalnu rehabilitaciju.

O uslugama Centra za profesionalnu rehabilitaciju (npr. rehabilitacijska procjena – utvrđivanje invaliditeta u odnosu na rad, procjena razine radne sposobnosti, znanja, vještina, radnih navika i profesionalnih interesa) kao i o aktivnim mjerama politike zapošljavanja, te o pravnim aktima u Republici Hrvatskoj u području zapošljavanja osoba s invaliditetom možete naučiti ukoliko nam se pridružite na predavanju 22. studenog 2021. godine u 11 sati preko Zoom Cloud Meeting platforme.

Link za sudjelovanje naknadno ćemo Vam poslati na mail koji navedete u prijavnom obrascu.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavni obrazac: https://forms.gle/BnyDYdiqPpfum2Pu9

Predavanje će održati Branka Pavić, viša stručna savjetnica za zapošljavanje s višegodišnjem radnim iskustvom u zapošljavanju osoba s invaliditetom pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanju.

Očekivano trajanje predavanja je 30 minuta.