SLIKOVNICA “PRIRODOLJUPCI” PRVO ONLINE IZDANJE POLAZNIKA PROJEKTA “PODIJELI SVOJU PRIČU – SOCIJALNO UKLJUČIVANJE KROZ ONLINE KULTURU I UMJETNOST”

Predstavljamo Vam  prvu online digitalnu slikovnicu “Prirodoljupci” koju su polaznici radionica  “Virtualne slikovnice” marljivo radili kroz prvi modul “Priroda je izvor priča”.  Ukupno šest radionica uz stručno vodstvo Ivane FranciškovićOlrom, Sanje Kolenko i Marija Šimića bilo je dovoljno da se naši sudionici upoznaju s odabirom teme, smišljanjem priča i izradom ilustracija za slikovnice. Polaznici koji su zapravo djeca osnovnoškolske dobi uložili su svoj trud, vrijeme i maštu u stvaranju svog prvog pravog književnog djela, a njihov uradak možete pogledati na: https://issuu.com/ka-matrix/docs/prirodoljupci 

Trenutno je u tijeku drugi modul “Suradnjom do knjige” kroz koji polaznici, uz preporuke književnih djela i korištenjem besplatnih online alata nastavljaju, a neki će možda tek i započeti u stvaranju književnih djela. Svi zainteresirani osnovnoškolci i dalje se mogu prijaviti na info@ka-matrix.hr ili 095/4446880. 

Aktivnost se provodi u sklopu projekta “Podijeli svoju priču – socijalno uključivanje kroz online kulturu i umjetnost” koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Ukupna vrijednost projekta je 473.340,00 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske 71.001,00 kuna i iz Europskog socijalnog fonda 402.339,00 kuna. 

Više informacija o EU fondovima na: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr 

Ostatak projekta i druge aktivnosti možete pratiti na web stranici KA-MATRIX-a i Facebook-u.