web analytics

INFORMATIČKI CENTAR KIS – NAJJEFTINIJI INFORMATIČKI CENTAR U KARLOVCU

Postavio karlovacki / 21/11/2015 / Sponzorirani članci /

Kristian Kiseljak: Naše klijente uvijek na neki način nagradimo

 

kisInformatički centar KIS, sa sjedištem u Ulici Mirka Seljana 44 u karlovačkoj četvrti Borlin, slovi za najjeftiniji informatički servis u Karlovcu. Cijene ovoga servisa su fiksne i ne obračunavaju se po satu i to je nešto što ga, uz kvalitetu rada stručno obrazovanih djelatnika, čini posebnim. Tim povodom posjetili smo vlasnika obrta za informatiku KIS, Kristiana Kiseljaka, kako bi se bolje upoznali s poslovanjem istoimenog informatičkog servisa.

Kada je nastala tvrtka i kako se rodila ideja za otvaranjem servisa u Karlovcu?

Informatički centar KIS – najjeftiniji informatički centar u Karlovcu osnovan je 12. studenog 2012. godine. Prije svega, nastao je iz ljubavi prema informatici, računalima i još puno prije raznim konzolama koje me prate cijeli život, od malih nogu. Dok sam išao u školu htio sam imati svoj informatički obrt, znači ostvario sam svoju želju.

Koliko ste zadovoljni sadašnjim radom?

Sadašnjim radom sam jako zadovoljan. Počeo sam od ničega i svake godine se malo po malo širim. Širim se obimom usluga, a želja mi je na još lokacija otvoriti servise.

Koje osobine čovjek treba imati da bih vodio ovakav posao i koje su po Vama karakteristike dobrog poduzetnika?

Da bi čovjek vodio ovaj posao mora imati prije svega strpljenja. Nakon toga moraš biti opušten i ljubazan prema strankama. Ne bahatim se i ne hvalim se svojom ulogom i titulom nego se ponašam prirodno, normalno i trudim se biti na visini malog čovjeka.

Što ICK može ponuditi klijentima?

ICK može svojim strankama ponuditi usluge izrade web stranice, fotografiranja i snimanja, fotokopiranja, tisak malih naklada vizitki, letaka i tako dalje.

Gdje se vidite u bliskoj budućnosti?

Svakako mi je želja narednih godina proširiti svoje poslovanje na više lokacija. Unutar 5 godina barem na jednoj lokaciji, a s vremenom i u drugom gradu. Imam velike planove i velike želje. Ono što zacrtam, to tako i bude i sigurno će se ostvariti. Samo treba napredovati polako, strpljivo i prije svega oprezno jer uvijek ima onih koji ti na neki način koče poslovanje.

S kojim problemima se suočavate u radu?

Što se tiče problema u radu, nema ih. Sve poteškoće uspješno na neki način riješimo. Prije svega se želim zahvaliti svojim sadašnjim korisnicima na ukazanom povjerenju koje su mi dali od srca. Svake godine i kroz cijelu godinu naše stranke su nagrađene, što one i same znaju. Hvala im što su povjerili svoje računalne potrebe s nama.

Što možete poručiti sadašnjim i budućim korisnicima servisa?

Budućim korisnicima želim da se sami uvjere u kvalitetu naših usluga, našu profesionalnost, brzinu, efikasnost, povoljnu cijenu usluga. Svakako će biti nagrađeni na više načina.

U nedavnoj poplavi obližnje rijeke Kupe nastala je velika šteta u servisu. Kako ste izašli na kraj s tim problemom?

Borili smo se uporno koliko god smo mogli protiv poplave. Ipak, stvorila nam je štetu u obrtu, no sve će biti sanirano, iznova opremljeno i modernizirano.

Nije nam uspjela slomiti duh i ponos, idemo dalje još jači i još ponosniji. Nema predaje.

INFORMATIČKI CENTAR KIS

Mirka Seljana 44  – Borlin, 47 000 Karlovac

Mob: 098/ 185-55-24 ili 091/ 951-16-83
E-mail: info@informatickicentarkis.hr
Web: http://www.informatickicentarkis.hr/

Komentiraj