U tijeku su upisi u proljetno-ljetnu Školu trčanja i nordijskog hodanja “RaN 047”

Postavio karlovacki / 08/02/2017 / Info kutak, Sport Info /

Udruga Dodir prirode nastavlja sa projektom Škole trčanja i nordijskog hodanja “RaN 047”, čiji je cilj okupiti građane željne rekreacije te kroz stručno vođeni program potaknuti ih na rekreativno trčanje i nordijsko hodanje u funkciji prevencije bolesti, a dio polaznika pripremiti i za postignuća na konkretni cilj.

Sve što vam je potrebno za upis u školu jest kvalitetan par tenisica, odjeća za trčanje te želja za druženjem i rekreacijom. Polaznici će kroz školu usvojiti osnovne pravilne tehnike trčanja i nordijskog hodanja, razviti opću snagu, jačati motivaciju zbog treniranja u grupi, stvarati i usvajati zdravu životnu i pozitivnu naviku, otkloniti svakodnevni stres te se pripremiti, tko ima veće ambicije i za utrku.

Program će se realizirati kroz treninge 3 puta tjedno, odnosno 5 puta tjedno u vremenskom periodu od 4 i pol mjeseca, od 02.03.2017. do 14.07.2017.

Mjesto održavanja treninga: Na starom atletskom stadionu kraj Korane (uz Foginovo kupalište), parkovi, nasip uz rijeku Koranu i Kupu, Kozjača te 1x tjedno u dvorani gdje bi polaznici radili vježbe snage i jogu.

Ciljana skupina Škole trčanja i nordijskog hodanja su odrasle osobe, građani od 18 godina i stariji. Trenira se po gupama i to u 4 trkačke grupe i 2 grupe nordijskog hodanja.

Uvodno predavanje za nove polaznike biti će održano u srijedu 01.03.2017. u 19.30h. Za sve ostale detalje oko prvog sastanka i uvodnog predavanja biti ćete obaviješteni putem e-maila i facebook-a.

UPISI SE VRŠE PREKO OBRASCA: http://udruga-dodir-prirode.hr

 

Komentiraj