10 % POPUSTA NA PROTUPROVALNE I OSTALE ELEKTRONSKE SUSTAVE TE RADOVE U TIMELEKTRO & SECURITY OZALJ

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Dom i vrt - akcije, Proizvodi - akcije, Usluge - akcije, Završene akcije /

Timelektro & Security Ozalj Vas nagrađuje popustom od 10 % na kompletni asortiman elektromaterijala, protuprovalnih (alarm i videonadzor) i gromobranskih instalacija. Popust se također odnosi na sve vrste elektro radova, radova tehničke zaštite, alarmnih sustava, video nadzora i gromobranskih instalacija. Popust vrijedi uz plaćanje MasterCardom Karlovačke banke.

Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

Prilika je to koju ne smijete propustiti kako biste povoljno i uz stručnu ugradnju opremili svoj dom protuprovalnim uređajima i ostalim elektronskim sustavima te ga osigurali od svih neželjenih i neugodnih situacija.

OSJEĆAJTE SE SIGURNO UZ PROTUPROVALNE SUSTAVE TVRTKE TIMELEKTRO & SECURITY IZ OZLJA

Sigurno ste gledali film Sam u kući kad obitelj odlazi na godišnji odmor, a njihova kuća postaje meta provalnika. Nažalost, osnovna ideja tog filma je potpuno realna, provale su vrlo česte, a počinitelje je teško pronaći. Vjerojatno i vi poznajete nekoga tko je doživio sličnu neugodnost?

Srećom, danas postoji cijeli niz zaštitnih sigurnosnih rješenja, alarma i sustava videonadzora koji mogu efikasno zaštiti Vaš dom i Vašu imovinu, a Vama omogućiti miran san. Timeleketro & Security je dinamična i inovativna tvrtka iz Ozlja koja je potpuno predana pronalasku najboljih rješenja za zaštitu i poboljšanje funkcionalnosti Vaše kuće.

Timelektro & Security prodaje i ugrađuje sigurnosnu opremu, videonadzor i alarmne uređaje, zatim klima uređaje, gromobranske instalacije kao i satelitski nadzor i praćenje vozila. Grmljavinska nevremena povećavaju rizik od udara groma koji može nanijeti vrlo velike štete Vašoj imovini. Rješenje su gromobranske instalacije koje će Vam  stručnjaci za sigurnost iz Ozlja brzo i povoljno ugraditi.

Stručni djelatnici tvrte posjeduju najnovija i najnaprednija znanja u svome poslu te se svakome klijentu posvećuju individualno nudeći najbolje rješenje za ono što mu treba. Djelatnici tvrtke su iskustvo stjecali na velikom broju privatnih kuća, ali i zgrada i sustava renomiranih hrvatskih tvrtki. Inovativnost te stalno obrazovanje u spoju s dugogodišnjim iskustvom jamče Vam najvišu moguću razinu usluge.

Uz kvalitetu usluge, Timelektro & Security obilježavaju i iznimno povoljne i pristupačne cijene te uvjeti plaćanja. Također, svu potrebnu opremu možete nabaviti u tvrtkinoj trgovini u Ozlju.

Bezbrižno uživajte u godišnjim odmorima i izbivajte od kuće znajući da su djelatnici Timelektra & Securityja iz Ozlja zaštitili Vaš dom.

Vlasnik: Tomislav Pulez

Adresa: Karlovačka cesta 90D, 47280 Ozalj

Mob.:  091 600 0380

Web: http://www.timelektro.hr/

Facebook: Facebook Timelektro & Security

E-mail: timelektro@timelektro.hr

Komentiraj