10 % POPUSTA NA UGRADNJU AUTOPLINA I SVE VRSTE USLUGA KOD VRATARIĆA

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Auto moto - akcije, Usluge - akcije, Završene akcije /

Stručni tim tvrtke Vratarić brzo, profesionalno i pouzdano obavlja usluge ugradnje i servisa autoplinskih uređaja te sve vrste popravaka i automehaničarskih radnji.

Izvrsna vijest za sve Vratarićeve klijente je 10 % popusta na sve usluge uz plaćanje MasterCard kreditnom karticom Karlovačke banke. Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

Osigurajte si povoljniju vožnju i ispravnost Vašeg automobila uz dodatni popust!

 

 

DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO I STRUČNOST U UGRADNJI AUTOPLINA I USLUGAMA SERVISA

Razmišljate kako si pojeftiniti vožnju i produžiti vijek trajanja motora Vašeg automobila? Jedna od alternativa je svakako ugradnja autoplina. Vratarić d.o.o. iz Donjeg Pokupja je ekskluzivni zastupnik i uvoznik za visokokvalitetne OMVL autoplin uređaje. Dugogodišnja tradicija od preko 20 godina, stručnost, brzina i profesionalnost tima tvrtke Vratarić prepoznati su diljem Karlovačke županije i Hrvatske. Dokaz ugleda je i sudjelovanje na Zagreb Auto Showu 2006. godine.

Autoplin je isplativija alternativa benzinskom gorivu, a ugradnjom novih OMVL autoplinskih uređaja moguće je uštedjeti 50-60 posto više goriva. Ako je autoplin ugrađen stručno te ako se radi o kvalitetnom plinskom uređaju, Vaš automobil dobiva niz drugih pozitivnih efekata. Produžuje se vijek trajanja motora i do 40%, a motor radi tiše, smjesa u cilindrima izgara u potpunosti bez gubitka goriva u ispušnim plinovima, duža je trajnost svjećica i ulja, a također se produžuje i trajnost katalizatora. Autoplin je ekološki prihvatljiv, a vozila na plin ne moraju ići na eko test. Emisija štetnih tvari, čestica i čađe je zanemariva.

Visokokvalitetni OMVL autoplinski uređaji najbolje su rješenje za Vaš automobil. Tim tvrtke Vratarić posebnu pozornost pridaje svim tehničkim detaljima te maksimalizaciji njihove efikasnosti i kvaliteti ugradnje. Svi zainteresirani za ugradnju autoplina mogu ih kontaktirati kako bi dobili besplatan savjet o najboljoj opciji za njihovu marku i vrstu vozila.

Stručni djelatnici Vratarića brzo, povoljno i nadasve kvalitetno rješavaju Vaše nedoumice. Dati će Vam potrebne savjete te ugradnjom kvalitetnih autoplinskih uređaja učiniti vašu vožnju jeftinijom, a vijek trajanja motora dužim.

Stručne usluge servisa i brzih popravaka kod Vratarića jamče Vam trajnost Vašeg vozila i sigurnost vožnje. Također, tvrtka ima i vlastitu trgovinu zamjenskih dijelova kako bi sve što Vam treba pronašli na jednome mjestu.

Djelatnici Vratarića oduševit će Vas svojom profesionalnošću i brzinom te Vam pokazati zašto su najbolji u svome poslu!

Kontakt:

VRATARIĆ D. O. O., ekskluzivni zastupnik OMVL autoplin uređaja
za Republiku Hrvatsku

Donje Pokupje 70, 47 000 Karlovac

Tel.: 047/651-496

Mob.: 098/247-826

Web: http://www.omvl-autoplin.com/

Facebook: Facebook Vratarić

Komentiraj