20 % POPUSTA NA IMPLANTATE I CT DIJAGNOSTIKU TE BESPLATNI PREGLEDI U DENTALNOM CENTRU HURČAK

Postavio karlovacki / 18/09/2017 / Akcije, Ljepota - akcije, Završene akcije / 1 Comment

Vrhunski Dentalni implantološko protetski centar Hurčak iz Zagreba nudi uz plaćanje MasterCardom Karlovačke banke popust od 20 posto na implantate te CT dijagnostiku. Akcija traje do 18. listopada 2017. godine.

Besplatni pregledi koje će za Vas obaviti stručni djelatnici centra Hurčak ukazati će Vam na daljnje korake koje trebate poduzeti kako biste očuvali i unaprijedili Vaše dentalno zdravlje. Nazovite još danas na broj telefona 01 557 8012 ili se javite na email: info@dipc.hr te si osigurajte vrhunski osmijeh i besprijekorno zdravlje Vaših zubi!

 

 

DENTALNI IMPLANTATI – NAJBOLJA OPCIJA ZA NADOMJESTITI IZGUBLJENE ZUBE

Dentalni implantati su titanski nadomjesci za zub koji se ugrađuju u kost. Idealna su opcija za sve koji su iz nekog razloga izgubili jedan ili više zubi. Brojne su prednosti njihove ugradnje pa tako poboljšavaju izgled i funkciju te sprječavaju gubitak kosti. Uz to su trajni i izdržljivi pa mogu trajati cijeli Vaš život. Budući da je zubni implantat spojen u kost, onemogućuje se propadanje kosti i zubnog mesa. Implantati Vam vraćaju osmijeh na lice te čuvaju okolne prirodne zube. Osjećaj koji imate nakon njihove ugradnje je potpuno prirodan te uopće ne primjećujete da više nemate svoj izvorni zub.

S tradicijom od preko 20 godina, Dentalni implantološko protetski centar Hurčak je odavno prepoznat po iznimnoj stručnosti i kvaliteti zahvata u području dentalne implantologije. Stručnim djelatnicima DIPC Hurčak zdravlje i uspješan oporavak pacijenata su na prvome mjestu. Dugogodišnje iskustvo te visoka educiranost čine medicinski tim Centra Hurčak savršenim rješenjem za sve probleme koje imate sa svojim zubima.

Koristeći moderne i inovativne metode liječenja te najsuvremeniju opremu, djelatnici Centra će Vam pružiti nenadmašnu profesionalnu uslugu!

Centar je za Vas otvoren ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 13.30 do 21.00 h te utorkom i petkom od 08.00 h do 14.30 h.

Kontakt:

Jaruščica 1a
10020 Zagreb, Hrvatska

Telefon : 01 557 8012; 01 557 8422

Web stranica : http://dipc.hr/

Facebook : https://www.facebook.com/dipc.hr/

Komentiraj