PVC I ALU STOLARIJA – NAJPAMETNIJI IZBOR ZA VAŠ DOM

ILSAD OZALJ

Tvrtka Ilsad iz Ozlja već je godinama sinonim za vrhunsku kvalitetu PVC i aluminijske stolarije u Hrvatskoj i inozemstvu. Brojni zadovoljni kupci te niz vrhunskih referenci najbolja su preporuka za odabir Ilsadove stolarije.

Prilikom zamjene stolarije morate imati na umu da se radi o velikom zahtjevu te da stolarija koju odaberete mora izdržati nekoliko desetaka godina. Prednosti PVC stolarije nad klasičnom su dugotrajnost, lagano održavanje i čišćenje. PVC ne trune i otporan je na vodu, radi se o izdržljivom i jakom izolacijskom materijalu koji štedi energiju i novac u Vašem domu, lagan je i ekološki prihvatljiv, a uza sve to je i vrlo povoljan. Aluminijska stolarija je također iznimno lagana za održavanje, izdržljiva i dugotrajna, ekološki prihvatljiva, a uz to je i estetski vrlo privlačna. Ulaganje u kvalitetu je najisplativije ulaganje, stoga je bitno obratiti pozornost na sve aspekte prilikom kupovine.

Pri odabiru Ilsadove stolarije ne možete pogriješiti. Kontinuirani rad na kvaliteti i pouzdanosti proizvoda stvar je ponosa i tržišne snage ove perjanice hrvatskog gospodarstva.

Tvrtka je osnovana 1992. godine, a od tada je, kontinuirano ulažući u razvijanje proizvodnje, nove tehnologije i obrazovanje postala jedan od tržišnih lidera u proizvodnji PVC i ALU stolarije te danas više od 35 posto svojih proizvoda izvozi na strana tržišta. Tvrtka danas ima 67 vrhunski obučenih djelatnika s dugogodišnjim iskustvom koji na najmodernijim strojevima proizvode najbolju stolariju za domaće i strane kupce.

Dug je niz projekata na kojima je Ilsad radio, spomenimo suradnju s NATO savezom u opremanju središta vojne baze u Heidelbergu, zatim tenkovske baze u Stuttgartu, američke zračne luke u Landstuhlu kao i niza drugih objekata najviše sigurnosne razine na svijetu. Također je tvrtka opremila na desetine tisuća objekata diljem Hrvatske te Njemačke, Švicarske, Austrije, Italije, Mađarske i Saudijske Arabije. Uz samu stolariju, tvrtka proizvodi i staklene ograde, garažna vrata, sustave za terase, sjenila i sigurnosne elemente. Ilsad surađuje samo s najboljim i najkvalitetnijim dobavljačima poput Schüca (aluminijski profili i okovi), Rehaua ( pvc profili), Jansena (metalni i inox profili), GU-BKS-a (okovi svih vrsta) i mnogih drugih.

Ilsad također radi savijanje profila te presvlačenje s Renolit folijom (imitacija drveta), a od 1999. godine posjeduju Certifikate ISO 9001/2008 koji jamče maksimalnu razinu kakvoće svih proizvoda.

Stručno i vrhunski obrazovano osoblje dati će Vam jasne smjernice i savjete prilikom kupovine kako biste mogli biti sigurni da ste izabrali upravo ono što Vam treba.

Energetska učinkovitost, izdržljivost i lagano održavanje jasne su prednosti PVC i ALU stolarije. Tvrtka Ilsad svojim međunarodnim ugledom, iskustvom i znanjem jamči kvalitetu svojih proizvoda.

Osigurajte si dugoročan mir i sigurnost izborom Ilsadove stolarije za uređenje Vašeg doma. Opremite svoj stambeni ili radni prostor najboljom PVC i ALU stolarijom na hrvatskom tržištu te postanite jedan od mnogobrojnih zadovoljnih i ponosnih klijenata ozaljskog Ilsada.

Kontakt:

Kolodvorska cesta 29a, Ozalj 47280, Republika Hrvatska

Direktor: +385 (0) 47 606 302
Centrala: +385 (0) 47 606 333
Fax: +385 (0) 47 732 002

E-mail: ilsad@ilsad.hr

Web: http://ilsad.hr/

Facebook: Ilsad Ozalj