ZDRAVIJI I LJEPŠI UZ FITNESSOF

Promijenite život na bolje – aktivnim životom do cjeloživotne vitalnosti!

Želite smršaviti, a ne znate otkuda krenuti? Bole Vas leđa i trebate ojačati leđne mišiće, nedostaje Vam kondicije, osjećate se umorno i bezvoljno. Rekreacijski centar FitnessOF na katu centra Konzum na Trgu hrvatskih redarstvenika ima rješenje za Vas.

Tjelovježba je siguran put do zdravlja, jača organizam i imunitet te je djelotvoran lijek protiv boljki modernog života poput depresije i anksioznosti. Nikada nije prerano niti prekasno početi. FitnessOF svojom jedinstvenom pozitivnom atmosferom, brojnim programima i spravama privlači sve dobne skupine, od 16 do 60.

Svratite nakon posla te izbacite nagomilani stres na boksačkoj vreći. Upišite neki od grupnih programa te upoznajte nove prijatelje s kojima ćete uživati u svakome treningu. Zabavite se i rekreirajte uz kangoo jumps, programe za kralježnicu, LIFT, pilates, aero mix i druge programe prema rasporedu kojeg možete pogledati na web stranici karlovac.fitnessof.com.

Stručni, ljubazni i uvijek opušteni treneri FitnessOF-a svakome klijentu pristupaju pojedinačno. Oni će Vas pozorno saslušati, za Vas izraditi individualni program vježbanja i prehrane te voditi do cilja. Nikada do sada niste vježbali i neugodno Vam je prvi puta doći u teretanu. Ne brinite, ljubazni treneri uvest će Vas u svijet rekreacije na zabavan i poučan način.

Jedna od najpametnijih stvari koju možete učiniti za svoje dijete je poticati ga na bavljenje sportom. FitnessOF ima programe i za one najmlađe sportaše od 6 godina pa nadalje.

Centar daje posebne ponude tvrtkama i poduzećima. Ulaganjem u zdravlje svojih radnika ulažete u njihovu produktivnost i zadovoljstvo! Ako ste profesionalni sportaš, treneri FitnessOF-a će Vas kroz stručne sportske pripreme dovesti do vrhunskih rezultata i nenadmašne spremnosti. Neprekidno usavršavanje, dugogodišnje iskustvo te praćenje najnovijih svjetskih trendova temelj su stručnosti osoblja ovoga centra.

Posebna pozornost posvećena je higijeni i urednosti prostora kako bi se svi klijenti mogli maksimalno posvetiti treningu. Ekskluzivno uređen prostor od 800 m2 i dvije dvorane za grupne programe osiguravaju dovoljno mjesta bez gužvi i čekanja, a motivirajuća glazba dodatno doprinosi pozitivnom ugođaju. Također, svi klijenti imaju osigurano parkiralište.

Ovog ponedjeljka, 9. listopada, otvoren je i novi CrossOF centar na adresi Vladka Mačeka 26. CrossOF je vrsta treninga kojem je cilj podići kompletnu fizičku spremu na najvišu moguću razinu. Dođite i okrenite novu stranicu u životu. Vaš prvi trening nikada ne ćete požaliti!

Od svih naroda Europske unije Hrvati najmanje vježbaju – zar nije vrijeme da to konačno promijenimo?

Kontakt:

Trg hrvatskih redarstvenika 1, 47 000 Karlovac

Mob.: 099 806 0032

E-mail: karlovac@fitnessof.com

Web stranica: https://karlovac.fitnessof.com/

Facebook: https://www.facebook.com/fitnessofkarlovac/

CrossOF

E-mail: crossofkarlovac@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Sportski-centar-Crossof-by-Fitnessof-241933639664794/?ref=br_rs