VAŠ NAJBOLJI AUTOMEHANIČAR U SUSJEDSTVU

Krajina Auto iz Velike Kladuše nudi vrhunsku uslugu i povoljne cijene!

Bosna i Hercegovina je već neko vrijeme istinska meka za kupce iz Hrvatske. Nekoliko dodatnih kilometara do odredišta i utrošeno malo više vremena u putu, kupcima se višestruko vrati u obliku povoljnijih cijena i vrhunske usluge ili prozvoda.

Krajina auto d.o.o. jedan je od najpopularnijih autoservisa u BiH, također prepoznat i u Hrvatskoj. Dugogodišnje iskustvo, posvećenost klijentima te svakodnevno unaprijeđenje usluge osiguralo im je posjete klijenata iz Karlovca i čitave Karlovačke županije koji su izuzetno zadovoljni razinom profesionalnosti, cijenama i ljubaznosti osoblja.

Krajina auto d.o.o. vrši usluge servisa za sve marke i tipove vozila, pregled najmodernijim dijagnostičkim alatima, dijagnostiku i podešavanje geometrije vozila te izmjenu guma, a u svojoj trgovini nudi veliki izbor kvalitetnih automobilskih proizvoda. Veliki servis uključuje garanciju od 24 mjeseca ili 70.000 prijeđenih kilometara, a mali servis besplatnu zamjenu ulja i filtera.

Raznovrsna ponuda uključuje široki asortiman guma za putnička i komercijalna vozila uz garanciju 24 mjeseca te prilikom kupnje gratis montažu i balansiranje, najkvalitetnija ulja renomiranih proizvođača: Castrol, Mobil, Elf, Total, Fuchs, Ravenol, Selenia i Shell te veliki asortiman kvalitetnih auto dijelova najpoznatijih svjetskih proizvođača; potrošni dijelovi, dijelovi ovjesa, motora, električni dijelovi, akumulatori, dijelovi za sve marke i vrste vozila, putnička, komercijalna i dodatna oprema.

Krajina Auto d.o.o svim stranim državljanima prilikom kupovine dijelova ili servisa vrši povrat PDV-a.

Isplati se posjetiti Veliku Kladušu i provjeriti kako to rade naši susjedi – vrsni mehaničari u Krajina Auto d.o.o.!

Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranici:  http://krajina-auto.com

 

 

Adresa: Hamdije Pozderca bb Velika Kladuša 77230 Bosna i Hercegovina

E-mail: krajina-auto@bosnia.ba

Telefon: (387) 37 771-230 | (099) 667 2757

Radno vrijeme PONEDJELJAK – NEDJELJA Od 8 – 18 h, srijedom je zatvoreno.

 

Krajina Auto – najbolji prijatelj Vašeg limenog ljubimca!