INOVATIVNI MADRACI ZA UGODAN SAN I ZDRAVA LEĐA

Svojoj kralježnici konačno priuštite odmor kakav zaslužuje!

Što vam je bitno za ugodan i miran san? Pa kvalitetan madrac i krevet, naravno! Vaš madrac je star i dotrajao, leđa vas bole i pod hitno trebate novi? Istražili smo i provjerili gdje je moguće po pristupačnoj cijeni pronaći krevete i madrace koji će zadovoljiti i najizbirljivije spavače. I  tako smo pronašli tvrtku Bioflex koja s preko 20 godina bogatog iskustva proizvodi madrace vrhunske kvalitete i domaćeg dizajna, čvrste krevete i podnice. Bioflexov ponos je nadaleko poznata oznaka izvrsnosti Biosan o kojoj će kasnije biti više riječi.

Potražite ovaj znak kao garanciju kvalitete za zdrav i udoban san!

Bioflex u proizvodnji i dizajnu primjenjuje brojna inovativna rješenja koja utječu na vaše zdravlje, a posebice na zdravlje leđa koja su posebno izložena prilikom spavanja. Posebna je pozornost posvećena željama kupaca pa stoga sve možete naručiti, svaki proizvod moguće je izraditi po narudžbi, baš onako kako vi želite, u svim željenim oblicima i kombinacijama stoga možete pustiti mašti na volju. I nakon toga dostavlja se na vašu kućnu adresu u izuzetno brzom roku, na području cijele Hrvatske. Usluga izrade po narudžbi se ništa dodatno ne naplaćuje što je izvrsna stvar za svakoga tko želi imati jedinstveni kutak za spavanje dizajniran baš po svome ukusu.

Kreveti dolaze u svim veličinama i dizajnerskim rješenjima, prilagođeni svim uzrastima, onim najmanjim i onim najvećim. Najčešći materijal za izradu je prirodno drvo, što pruža dodatnu estetsku čar svakome krevetu. Iz bogate ponude madraca možete izabrati niz inovativnih proizvoda, poput madraca od poliuretanske pjene, hladnolijevane pjene, termoaktivne pjene, zatim latex pjene, a tu su i dobri stari madraci s oprugama.

Izdvajamo inovativne latex madrace sa 7 zona i prozračnim kanalima za zrak koji pružaju maksimalnu ugodu prilikom spavanja. Posebno su prilagođeni vašoj kralježnici, a u potpunosti smanjuju i mogućnost alergije koja u današnje vrijeme postaje sve veći problem. Osjećaj spavanja na latex madracu je osjećaj spavanja na oblaku, odmor dostojan kraljeva!

Madrac s kokos jezgrom posebno je dizajniran od strane medicinskih stručnjaka za osobe koje imaju problem s donjim dijelom kralježnice. Uz to je i antialergijski pa stoga ima višestruko pozitivan učinak na zdravlje. Kokos podsjeća na neke tropske otoke i odmor pod palmom, kod Bioflexa kokos jamči zdrav i ugodan san.

Bioflex je svoje znanje i iskustvo utkao u prepoznatljivu marku Biosan, sinonim kvalitete i izvrsnosti. Proizvodi s oznakom Biosan predstavljaju sam vrh dizajna i umijeća izrade, jamče izdržljivost i dugotrajnost te anatomsku prilagodljivost vašim leđima.

U ponudi Bioflexa pronađite i jastuke, nadmadrace, posteljinu i spužve. Sve što je potrebno za spavaću sobu. Uz to, tvrtka pruža i sve vrste popravaka. Sve na jednome mjestu što vam štedi i vrijeme i novac.

Bacite stari madrac od kojeg vas bole leđa i odaberite najbolje rješenje koje će vam pružiti miran san i zdravu kralježnicu. Potražite Bioflexove proizvode u nekim od poslovnica diljem Hrvatske ili naručite svoj omiljeni madrac preko web shopa http://shop.bioflex.hr/trgovina/. Zdravlje i ugodan san nemaju cijenu!

Bioflex – Znanje temeljeno na iskustvu!

Lak san i u Vaš stan!

Kontakt:

Bioflex d.o.o.

Poslovnice u Zagrebu, Zagrebu 2, Bjelovaru, Blatnici.

Bioflex d.o.o.
Kovinska 4a, 10090 Zagreb
telefon: 01 34-57-600

faks: 01 34-98-503

mobilni: 091 34-57-601

e-mail: info.bioflex@gmail.com

website: https://www.bioflex.hr

facebook: https://www.facebook.com/Biosanmadraci/

radno vrijeme:

Ponedjeljak do Petak: od 09:00 do 17:00 sati
Subota: od 09:00 do 13:00 sati
Nedjelja i praznik: Ne radi