USLUGA KAKVE NEMA U MNOGIM SVJETSKIM METROPOLAMA!

Posjetite Krajina auto i obavite veliki servis na vrijeme!

Preduvjet za sigurnu vožnju i dugi vijek trajanja automobila su redoviti servisi i održavanje. A tek ušteda – ako čekate dok se auto pokvari, platit ćete daleko više!

Svaki vozač se pita gdje pronaći vrhunskog automehaničara koji zna svoj posao i nudi povoljne cijene! Mi smo ga pronašli! Jedan od najpopularnijih autoservisa u Bosni i Hercegovini, nadaleko poznati Krajina auto iz Velike Kladuše, već je dugi niz godina omiljeno odredište ogromnog broja hrvatskih vozača.

Veliki servis kojeg će Vam automehaničari iz Kladuše brzo i s lakoćom odraditi, uključuje zamjenu seta zupčastog remena. Radi se na svakih 60 – 90 000 kilometara ili nakon pet godina vožnje. Ako zanemarite ovaj servis i dođe do pucanja ili preskakanja remena, doći će do sudaranja klipova i ventila što će imati katastrofalne posljedice po Vaš motor!

Uz zupčasti remen važno je promijeniti i vodenu pumpu te antifriz. Preporuča se provjeriti i ulja i filtere te ih po potrebi zamijeniti. No ne brinite, ako se ne razumijete u automobile, djelatnici Krajine se itekako razumiju pa će Vam spremno odgovoriti na sva pitanja, dati sve moguće savjete, učiniti sve kako biste se kući vratili potpuno zadovoljni.

Dok gume mijenjate kad se istroše, zupčasti remen se mora mijenjati nakon preporučenog roka. Sve ostalo je kockanje s vlastitim novcem! Kao potvrdu izvrsnosti svoga rada, Krajina Vam daje i 24 mjeseca jamstva na veliki servis. Sve dijelove koji Vam za automobil trebaju Krajina ima na jednome mjestu, i na njih dobivate 12 mjeseci jamstva. Znanje i iskustvo djelatnika, brzina i kvaliteta rada, poštenje osoblja te iskreni ljubazni i profesionalni pristup svakome klijentu vozače ostavljaju bez riječi.

I ne samo što Krajina auto nudi najbolju uslugu, uz povoljne cijene svi strani državljani dobivaju i  povrat poreza od 17 posto. Dok čekate da Vam majstori obave servis, na raspolaganju Vam stoje dva službena automobila kojima se možete sami odvesti u grad na kavu i ćevapčiće, ili će Vas odvesti djelatnici Krajina Auta. Dođite i doživite vrhunsku atmosferu koja vlada u ovom raju za obožavatelje tehnike i automobila. Nakon što jednom posjetite Krajinu, redovito ćete se vraćati!

Brzina i kvaliteta rada, ljubaznost i profesionalnost, 24 mjeseca jamstva na veliki servis te povrat poreza od 17 posto čekaju upravo Vas!

Krajina auto – najbolji prijatelj Vašeg limenog ljubimca!

Kontakt:

  1. Muslimanske brigade

77239 Velika Kladuša

E-mail: [email protected]

Telefon: (387) 37 771-230 | (099) 667 2757

Web: http://krajina-auto.com/

Facebook: https://www.facebook.com/Krajina-AUTO-Wheels-Tires-686918808149036/

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Nedjelja: 8 – 18 h, srijedom je zatvoreno.