OZALJSKI GM PRIJEVOZ GRADI VAŠU OKUĆNICU IZ SNOVA!

Iskustvo i brzina u službi Vašeg građevinskog poduhvata!

Građevinski radovi svakome zadaju glavobolju, od kuda krenuti, koga angažirati, što uopće naručiti? Pri tome imajte na umu da sve što radite mora i trajati. Tvrtka GM prijevoz iz Ozlja svoj je ugled stvorila na brzini, pouzdanosti i kvaliteti radova – onome što je svakome klijentu i najbitnije.

Djelatnici GM prijevoza vrše iskop i pripremu zemljišta pri tome pazeći na svaki detalj i dogovorene rokove – mehanizacija i vještina djelatnika su pri tome ključni. Da ne razbijate glavu gdje ćete s iskopanim materijalom – djelatnici tvrtke znaju, uz iskop zajamčen je i odvoz te potpuno uređenje zemljišta. Čest je slučaj i da je građevinska parcela zarasla u živicu, na njoj se nalazi neki stari voćnjak ili šuma. Djelatnici GM-a takve parcele brzo i jednostavno raščišćavaju i krče te zatim prianjaju iskopu.

Za Vaše potrebe tvrtka vrši prodaju i dostavu pijeska, šljunka i kamena raznih veličina i karakteristika pri čemu možete razgledati nekoliko uzoraka te izabrati ono što je Vama najpogodnije – stručni savjeti djelatnika su pri tome neizostavni te Vam uvijek stoje na raspolaganju.

U ponudi GM ima armaturne mreže raznih profila, ČBR, vapno i cement kao i dio građevinskog materijala na skladištu, a uvijek postoji i mogućnost narudžbe. Dostava je zajamčena u dogovorenom roku te po pristupačnim cijenama. Sve što trebate dobit ćete na jednome mjestu!

Zašto se mučiti i trošiti vrijeme na miješalici kada možete naručiti gotovi beton – uštedite vrijeme i trud te ubrzajte završetak svojih radova. Zašto bi bilo komplicirano kad uz GM može biti jednostavno?

Svoje dvorište popločite kockama ili asfaltom čime ćete si olakšati održavanje i zaokružiti izgled svoje kućice u cvijeću. Izbjegnite skupljanje vode i neželjene posljedice izradom pravilne drenaže. GM pruža zaokruženu i kvalitetnu uslugu od iskopa, kupnje i dostave materijala pa do uređenja dvorišta i okućnica kako ne biste morali tražiti više majstora te kako biste sve imali pod kontrolom. O iskustvu, znanju i vještini ove tvrtke svjedoče brojni dosadašnji projekti te zadovoljni klijenti.

Na jednome mjestu u GM-ovoj trgovini pronaći ćete i sav materijal za glazuru, žbukanje, betoniranje i zidanje kao i razna maziva te ulja.

Pristupajući svakome klijentu i svakome poslu zasebno te s potpunom posvećenošću GM je izgradio respektabilno ime tvrtke koja klijentima jamči najbolju izvedbu svakog, pa i najzahtjevnijeg projekta.

Gradite kvalitetno i sigurno – gradite s GM prijevozom iz Ozlja!

Kontakt:

Trška cesta 22, 47 280 Ozalj, Republika Hrvatska

Tel/fax.: 047 731 120

Mob.: 099 3505 755 ; 091 5960 746

E-mail: krunoslav.zganjer@ka.t-com.hr

RADNO VRIJEME:

PON – PET: 7 – 15 h

SUB: 8 – 12 h