NOVI EKSKLUZIVNI SATOVI KOJE OVO LJETO MORATE IMATI

Dođite i osjetite neodoljivi Le-wi-kov dašak glamura i ekskluzivnosti!

Le-wi-ko, sinonim vrhunske usluge i elegancije, zlatni centar dugogodišnje tradicije još nas je jednom odlučio iznenaditi novitetima u svojoj ponudi – jedinstvenom kolekcijom satova izuzetne kvalitete. Damama sa stilom i djevojkama koje žele biti u centru pozornosti satovi Go Girl osigurat će bezbroj znatiželjnih pogleda. Neodoljive boje i moderni trendy oblici skladno će se uklopiti s raznim lepršavim modnim kombinacijama.

Bogati izbor uključuje i satove Certus, Hector H, Tekday, Camel Active, Thunderbirds, zatim Eichmuller, All Blacks i Rosso, a predstavljanje nove Le-wi-kove kolekcije završit ćemo satovima Delbana. Priča o njima kreće još tamo daleke 1931. i gdje drugdje nego u Švicarskoj. Kreator ovih svjetski poznatih satova je Švicarac podrijetlom iz San Marina, Goliardo Della Balda koji je odlučio svijetu pokloniti satove izuzetne kvalitete i nenadmašnog dizajna. Elegantnu Delbana kolekciju već gotovo jedno stoljeće obilježava svevremenski stil i luksuz!

Le-wi-ko nas je oduvijek oduševljavao svojim nakitom za sve prigode, i to se ne mijenja. Zlato, srebro i čelik i dalje sjaje iz Le-wi-kovih izloga pozivajući Vas u jedinstveni doživljaj kupovine u kojem vrlo bitnu ulogu igra ljubazno osoblje koje će Vam odgovoriti na sva pitanja te dati dragocjene savjete.

LE-WI-KO & SWAROVSKI je nakit iz vlastite proizvodnje, dizajniran i izrađen s elementima Swarovski kristala uz nebrojene kombinacije sa srebrom, bijelim i žutim zlatom, kirurškim čelikom te koraljima i biserima. Nakit ima garanciju, a stručno osoblje Le-wi-ka može po Vašim željama dizajnirati unikatne primjerke. Stoga onaj dugoočekivani trenutak pred oltarom obilježite i jedinstvenim vjenčanim prstenjem.

Svim kupcima omogućeno je plaćanje karticama (Master Card, AMEX, VISA), a plaćanjem u gotovini ostvarujete i dodatni popust.

Jesmo li nešto propustili spomenuti? Adresa je svima dobro poznata, karlovački Pothodnik, a ako ste u Zagrebu, Le-wi-ko Vas očekuje u Vlaškoj 64 i na Tržnici Kvatrić. Kvaliteta je ekskluzivna, uvjeti plaćanja maksimalno prilagođeni potrebama kupaca, a osoblje nadasve ljubazno.

 Mi znamo gdje ćemo u kupovinu satova i nakita. Kupujte u Le-wi-ku, neće Vam biti žao, a još će Vam i ostati!

Lewiko B

Kontakt:

LEWIKO Exclusive
Pothodnik bb
47000 Karlovac
tel. 047 614-922

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00h, subotom od 8:00 do 14:00h.

LEWIKO Diamond
Vlaška 64
10000 Zagreb
tel. 01 457-33-64

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9:00 do 19:30h, subotom od 9:00 do 14:00h.

LEWIKO Steel
(srebro i čelik)
Tržnica Kvatrić
10000 Zagreb
tel. 01 465-02-40

Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 9:00 do 16:30h, a subotom od 8:00 do 13:30h.

e-mail: info@lewiko.hr