DENTALNI MAKEOVER DENTALNO IMPLANTOLOŠKO PROTETSKOG CENTRA HURČAK

U nastavku donosimo put do savršenog osmijeha jednog karlovačkog pacijenta. Kompletni dentalni makeover Damir  je s punim povjerenjem prepustio u ruke stručnjaka DIPC Hurčak na zagrebačkom Laništu  koji su mu različitim stomatološkim tretmanima vratili prekrasan osmijeh.

Važno je naglasiti da za vrijeme trajanja preobrazbe nije bio niti jedan dan bez zubi i da je kompletna terapija bila bezbolna.

Kako bi Damir upotpunio novi izgled odabrao je nove  Guess naočale modernog izgleda i vrhunske kvalitete za koje je zaslužna Optika Paloma iz Karlovca  u sklopu uglednog Centra zdravlja i ljepote dr. Pavan.

 

Dentalno implantološko protetski centar Hurčak ima  obiteljsku tradiciju i više od dvadeset godina iskustva iz dentalne medicine.

Kompletne stomatološke usluge na jednom mjestu uz najprecizniju dijagnostiku i najsuvremeniju tehnologiju uz korištenje samo provjerenih visokokvalitetnih materijala jamstvo su zadovoljnih pacijenata.

Kako bi svojim pacijentima mogli pružiti samo vrhunsku uslugu, individualan pristup te brzo i kvalitetno rješenje problema tim doktora redovito prati svjetske trendove i stručno se usavršava. Jedino tako može biti ukorak sa priznatim europskim i svjetskim stručnjacima iz područja dentalne medicine.

Oduvijek ste sanjali o savršenom osmijehu? Razmišljate o novim zubima ali ne želite da okolina prvo  primijeti da imate umjetne zube? Želite da zubi funkcijom i estetikom budu kao i prirodni. Upravo sve to pružiti će vam DIPC Hurčak.

PACIJENT PRIJE MAKEOVERA

PACIJENT NAKON MAKEOVERA

Damira je oduševila i opuštena prijateljska atmosfera u ordinaciji  što je jako važno kod pacijenata koji se boje zubara.

U intervjuu s Damirom  ćemo saznati zašto se odlučio za makeover i kako se osjeća sada kada mu osmijeh više ne silazi s lica.

https://www.karlovacki.info/razgovor-s-damirom/

Kroz razgovor s dr. Hurčakom saznati ćemo detalje terapije.

https://www.karlovacki.info/razgovor-s-dr-dent-med-ivanom-hurcakom/

Brojni  zadovoljni pacijenti iz raznih krajeve Hrvatske svoj novi osmijeh prepustili su u ruke   stručnjaka uglednog dentalno implantološko protetskog centra Hurčak.

Vjerujemo da smo Vam pomogli u odabiru stomatološke ordinacije koja će zauvijek promijeniti Vaš život. Besplatan prvi pregled uz plan terapije i mogućnost obročnog plaćanja  te bezbolni zahvati  uz savršen  prirodni izgled i dugogodišnji rezultat   prednosti su DIPC Hurčak.

Konkretan postupak i detalje makeovera pogledajte u našoj fotogaleriji:

https://www.karlovacki.info/17690-2/

Pogledajte kratki video Damirovog makeovera:

https://www.youtube.com/watch?v=n4P0a7llnf4

Za sve dodatne informacije, savjete i dogovore obratite se Dentalnom implantološko protetskom centru Hurčak na broj telefona 01 557 8012, na email: info@dipc.hr , potražite ih na službenoj facebook stranici https://hr-hr.facebook.com/dipc.hr/ ili web stranici https://dipc.hr/.

Optiku Paloma možete kontaktirati na broj 047/416-868, na email: josip.pavan@zg.t-com.hr, potražite ih na službenoj facebook stranici https://www.facebook.com/centar.paloma.optika/ ili web stranici http://dr-pavan.com.hr/.