MI ZNAMO GDJE KUPITI NAJBOLJU ŽENSKU OBUĆU EKSKLUZIVNIH TALIJANSKIH BRANDOVA ZA NADOLAZEĆU SEZONU, A VI?

Hit najtraženiji modeli stižu u  Leonarda boutique – ekskuzivni zastupnik za Hrvatsku.

NAPOLEONI, Ovye by Cristina Lucchi, Osvaldo Rossi, Islo Isabella Lorusso, Spazio MODA Bologna  samo su neka od  dizajnerskih imena visoke mode čije se kolekcije nalaze u multibrand store Leonarda boutique limitiranim i ograničenim količinama.

Ukoliko se želite osjećati ženstveno, profinjeno, moderno i samopouzdano obujte se u  Leonarda boutique! Moderni prepoznatljivi talijanski dizajn, prirodni materijali, spoj udobnosti i elegancije, sve to pronaći ćete na jednom mjestu u prizemlju shopping centra Karlovčanka.

U životu smo sigurno nosile svakakve cipele od neudobnih lijepih do udobnih, a manje ženstvenih. Kako bi odabrali najbolje, mudrije i kupile obuću koju možemo nositi za sve prigode od svakodnevne poslovne do elegantne brine se Leonarda boutique. Ukoliko još niste bili preporučujemo vam – svakako ju posjetite.

Za Leonarda boutique već dugo znaju hrvatske trendseterice, tu možete ušetati i sa svojom drugom polovicom, a da mu sigurno ne bude dosadno. Dok vi isprobavate najnovije gležnjače, čizme, cipele ili kvalitetne kožne tenisice dragi će zasigurno baciti pogled na kvalitetnu mušku jednostavnu jaknu, vječne modele za sva vremena. Naravno i vi možete pronaći jednu za sebe.

Saznali smo iz prve ruke što najnovije stiže u Leonarda  boutique! Oduševljavaju teksturom, usklađene s ostatkom modnih trendova, griju jako dobro, osvježenje nakon klasičnih kaputa…

Sigurno ste pogodile, drage ljubiteljice mode, to su bundice koje najbolje poznajemo pod pojmom teddy coata. Stoga ne budite nestrpljive jer uskoro ćete moći upotpuniti  milanski ukus obuće s londonskim šarmom teddy bundica.

Žena koja mudro odabire najbolje za svoja stopala zasigurno je čula za i kupuje u Leonarda boutique, a ukoliko niste svakako provjerite ponudu s ljubavlju i stilom probranih modela vrhunske talijanske kvalitete.

TALIJANSKA KVALITETA I DIZAJN U  SAMOM CENTRU KARLOVCA

Kontakt:

Leonarda boutique
Shopping centar Karlovčanka
Trg Milana Šufflaya 1, 47000 Karlovac, Republika Hrvatska

Telefon: 098 /833 508
E-mail ingeborg.krizanic.matasic@gmail.com
Facebook: https://hr-hr.facebook.com/leonardaboutique/
Instagram: http://www.thepicta.com/user/leonarda24/374573323

Radno vrijeme:

PONEDJELJAK – PETAK
09 -12 h i 16-20 h

SUBOTA
9-13 h