NAGLUHOST VIŠE NIJE VAŠ PROBLEM

Ponovno osluhnite život kao nekada!

Kad razgovarate s prijateljima stalno ih molite da dva puta ponove to što su rekli. Obitelj Vam govori da u posljednje vrijeme pričate glasnije no inače. Nažalost, to su jedni od prvih simptoma poteškoća sa sluhom od kojih boluje preko pola milijuna osoba u Hrvatskoj, a mogu itekako narušiti kvalitetu života.

Renomirana tvrtka Bontech Research Co. iz Splita čija se poslovnica u Karlovcu nalazi na adresi Andrije Štampara 6, vodeći je hrvatski proizvođač i distributer revolucionarnih slušnih aparata. Spoj vrhunske svjetske tehnologije i dugogodišnjeg iskustva rezultirao je rješenjima pomoću kojih ćete opet uživati u omiljenoj glazbi, bez ikakvih poteškoća razgovarati s prijateljima, dobro čuti i još bolje razumjeti.

Znamo da mnoge osobe zaziru od nošenja slušnih aparata pa radije ne traže pomoć što samo dovodi do pogoršanja problema. I stoga Bontech razvija jedva primjetna, praktična rješenja prilagođena potrebama svakog korisnika.

Connectivity set je inovativno tehnološko pomagalo koje se sastoji od para vrhunskih slušnih aparata, besplatnog smartphone uređaja te prateće aplikacije koja omogućuje korisniku samostalno podešavanje glasnoće. Jednostavan je za korištenje, prilagođen i mlađim i starijim korisnicima, pruža potpunu sigurnost, a tako je sitan, jedva primjetan i dizajnerski savršeno izveden.

Od ostalih proizvoda izdvajamo slušalice za komunikaciju, govorna pomagala, pedijatrijska pomagala za najmlađe kao i razne vrste pomagala za zaštitu od buke. Upravo je buka često puta uzrok slušnih problema, stoga se zaštitite na vrijeme!

Slušna pomagala samo su dio ponude namijenjene poboljšanju Vašeg sluha. Šumovi u uhu također predstavljaju jedan od brojnih problema kojima su Bontechovi stručnjaci doskočili laserskom terapijom niskog intenziteta. Postupak je to koji je potpuno bezbolan, siguran i iznad svega učinkovit!

U svakom trenutku možete se prijaviti za besplatan pregled sluha, a stručno i ljubazno osoblje pobrinut će se za Vas te Vam dati sve potrebne savjete. Recite konačno zbogom nagluhosti. Nemojte si dozvoliti da Vam život prolazi u neugodnoj tišini!

Uz Bontechove proizvode možete se konačno opustiti u ugodnom razgovoru s najdražima, bez ikakvog ustručavanja započeti razgovor s nepoznatima, uživati u svemu onome što volite. Otiđite prošetati i osluhnite cvrkut ptica te ponovno uživajte u životu prepunom predivnih zvukova.

 

BONTECH – Prijatelj za cijeli život!

Kontakt:

Bontech Research Co. d.o.o.
Antuna Branka Šimića 48, 21000 Split

Besplatni info telefon
0800 44 66

Tel.: 021/371-505
Fax.: 021/371-849

E-mail: info@bontech.hr

Web stranica: http://bontech.hr

Facebook: https://www.facebook.com/Bontech.hr/

POSLOVNICA KARLOVAC

Andrije Štampara 6

47000 Karlovac

Tel.: 047/416-565

E-mail: karlovac@bontech.hr

Radno vrijeme:

Pon-pet 7.00-15.00h