RAZMAZITE SVOJE LICE I TIJELO U SALONU PEDISAN

Tražite profesionalno šminkanje za Vaš veliki dan? Ili Vam je potrebna opuštajuća i osvježavajuća masaža lica ili tijela kako biste bili spremni za nadolazeće toplije dane? Ako je Vaš odgovor na jedno od ovih pitanja „da“, onda je Pedisan idealno mjesto za Vas!

Ljubazno osoblje moderno uređenog salona za uljepšavanje i njegu tijela pružit će Vam najvišu kvalitetu usluga u ugodnoj atmosferi  na adresi Senjska 52 u Karlovcu.

Osim brojnih novih profesionalnih proizvoda i usluga za njegu lica i tijela, novost u ponudi salona Pedisan je i usluga šminkanja. Ljubazne i stručne djelatnice imaju zadatak uljepšati Vas i pretvoriti Vaše želje u stvarnost kako biste zablistali u svakoj prilici koja zahtijeva dugotrajno postojanu šminku. Kako biste upotpunili svoj styling, šminka je zasigurno jedan od važnih faktora. Uz jedan od omiljenih brendova profesionalnih vizažista, Make Up For Ever, u potpunosti ćete zablistati i  osjećati se baš poput prave dive!

Također, s novim djelatnicima stižu nova znanja i iskustvo. Tako je u ponudu salona Pedisan uključena ručna limfna drenaža lica i tijela. Riječ je o nježnoj masažnoj terapiji kod koje terapeut vrlo blagim, ritmičnim pritiskom prati limfni tok te ga stimulira na pojačano gibanje. Ukratko, limfni sustav prikuplja i uklanja višak tjelesne tekućina iz tijela. Samim time limfa ima važnu ulogu u održavanju našeg imuniteta i pomaže u stalnoj borbi protiv infekcija i bolesti.

Ova tehnika pomaže kod niza problema i njena primjena preporučuje se kod: limfedema (ruku, nogu, lica), raznih oteklina, nakon kirurških zahvata, loše cirkulacije, umornih i teških nogu, problema s venskom cirkulacijom, proširenih vena, venskih ulkusa, neuroloških bolesti, bolnog sindroma vrata i glave, trzajne ozljede glave i vrata, bolova u mišićima, glavobolje i migrene.

Tretman limfne drenaže odvija se bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži. Nakon nekoliko tretmana koža postaje gipka, meka i svjetlija – čak i u slučajevima suhe i perutave kože. Opuštanje mišića, toniziranje kože, osjećaj lakoće, ublažavanje bora na licu te smanjenje podbratka i vrećica oko očiju prednosti su limfne drenaže. Rezervirajte svoj termin već danas i uživajte u rezultatima!

Kvaliteta usluge na svjetskom nivou i individualni pristup razlozi su vjernosti brojnih klijentica salona Pedisan. Uz uvažavanje Vaših želja salon Pedisan s Vama osmišljava plan terapije i uljepšavanja kako bismo istaknuli Vašu ljepotu i poboljšali zdravlje.

 

Zablistajte poput dive uz salon Pedisan!

 

Kontakt:

Adresa: Senjska 52, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

Tel.: 047 422 917

Mob.: 098 794 308

Web stranica: https://pedisan-karlovac.fullbusiness.com/

Facebook 1: https://www.facebook.com/natasapedisan.karlovac

Facebook 2: https://www.facebook.com/pedisanmedicinskapedikurakarlovac/

Instagram: https://www.instagram.com/pedisankarlovac/?hl=hr

Radno vrijeme Senjska 52:   

Pon – Pet: 08:00 – 20:00 h

Sub – 8:00 – 13:00 h