DM MONTAŽA – provjereni partner u izradi namještaja i opremanju svakog prostora!

SVJETSKI TRENDOVI, HRVATSKA KVALITETA I PRISTUPAČNE CIJENE

Predstavljamo Vam tvrtku DM Montaža iz okolice Karlovca, nezaobilaznog partnera u opremanju  doma, poslovnog prostora ili apartmana. Bez obzira tražite li klasiku ili najnovije trendove, luksuz ili jednostavnost, potpuni makeover ili krećete od početka, ova mala simpatična tvrtka ostavit će Vas bez daha i pretvoriti prostor u pravu oazu uživanja.

Dotrajali namještaj ili novi početak, uređujete apartman i u potrazi ste za majstorom koji će Vam pomoći planirati, savjetovati Vas, kvalitetno  izraditi sve po željama, dostaviti, stručno montirati  s garancijom  i to u opuštenoj prijateljskoj atmosferi?

Uselili ste u novi stan i trebate namještaj po svome ukusu i mjeri, namještaj visoke estetske vrijednosti i precizne izrade koji će trajati dugi niz godina?

Tvrtka izrađuje krevete, kuhinje, stolove i stolice vrhunskog dizajna i kvalitete materijala. U ponudi je i izrada ormara, komoda, cjelokupan asortiman uredskog namještaja kao i hespo madraci te podnice, a sve možete birati iz palete od preko 50 nijansi i boja. Detaljima se posvećuje posebna pozornost, a Vaše želje se maksimalno poštuju.

Moderna rasvjeta pružit će Vam jedinstveni ugođaj zbog kojeg ćete uživati u svakome trenutku provedenom u kuhinji ili dnevnom boravku.

Uz prodaju novoga, tvrtka popravlja i stari namještaj. Stare pretapecirane stolice i komode dobivaju novi sjaj i funkcionalnost za još dugi niz godina.

Ne morate tražiti pet različitih majstora i razbijati glavu kako će sve u konačnici izgledati. Izaberite ono što želite, poslušajte besplatne savjete stručnjaka, dogovorite ugradnju i to je to – u jednom potezu riješili ste sve!

Za vikend Vam dolaze gosti u apartman, a tek sada ste shvatili da Vam treba popraviti namještaj? Upravo zbog takvih slučaja DM Montaža je uvela uslugu hitnih intervencija na području Karlovačke i Primorsko-goranske županije koja jamči da će Vaš problem biti otklonjen brzo i profesionalno. O ugledu i pouzdanosti ove tvrtke govori činjenica da surađuju s brojnim domovima za starije i nemoćne gdje je potrebno paziti na svaki detalj kao i sigurnost korisnika.

Kako bi Vam maksimalno olakšali kupovinu DM montaža Vam nudi i mogućnost plaćanja do 12 rata ZABA, PBZ i Amex karticom kao i Amex potrošačkim kreditom do 24 rate.

Naglasak je upravo na cjelokupnoj usluzi opremanja kuće, stana ili apartmana pa stoga DM Montaža uz ugradnju namještaja ugrađuje i ugradbene uređaje po povoljnim cijenama i s dugogodišnjim  jamstvom, a ugradnja je potpuno besplatna. Široki asortiman uključuje uređaje provjerene kvalitete Miele, Faber, AEG, Electrolux, Bosch, Whirpool, Gorenje, Zanussi. U ponudi se nalaze sudoperi i slavine poznate kvalitete poput Franke, Solido, Teka, Blanco i Elica. Trebate sobna vrata ili postavljanje laminata? Nema problema, simpatični majstor Vam je na usluzi.

Dobar glas daleko se čuje pa je tako tvrtka angažirana diljem Karlovačke, ali i Zagrebačke, Primorsko-goranske te Istarske županije.

Opremite svoj dom vrhunskim namještajem domaće izrade i osigurajte kvalitetnu i profesionalnu uslugu održavanja koja će Vam uštedjeti i vrijeme i novac.

Nadamo se da smo Vam pomogli u odabiru. Trebate li još koji razlog za kontaktirati ovu tvrtku?

DM Montaža Banner

Kontakt:

DM Montaža

Adresa: Mahićno 67, 47 000 Karlovac

Mob.: 095 518 7981

E-mail: mauzerdario@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/DMmontaza/