INOVATIVNI I MODERNI PRISTUP LIJEČENJU U POLIKLINICI VERITAS

Nudeći profesionalni pristup uz najnovije svjetske stručne smjernice i dokazanu komplementarnu terapiju za prevenciju i liječenje ginekoloških tegoba Poliklinika Veritas ispunjava najviše standarde zdravstvene njege.

Klijenti diljem Hrvatske izuzetno su zadovoljni kvalitetom liječničkih pregleda, pristupačnosti zaposlenika te opuštenom atmosferom u poliklinici.

Stručni tim liječnika s višegodišnjim iskustvom rada u Hrvatskoj i inozemstvu brine za cjelokupno zdravlje žene bilo koje životne dobi koristeći najnovije medicinske tehnologije i terapijske mogućnosti. Ukoliko je potrebno, u posebnim slučajevima, većinu usluga moguće je pružiti i prilikom kućnog posjeta. Iako je većina usluga usmjerena na žene, u ponudi su također brojni pregledi i zahvati namijenjeni muškarcima!

Poliklinika Veritas inovativna je i moderna zdravstvena ustanova koja pruža usluge u području ginekologije, opstetricije, ultrazvučne i laboratorijske dijagnostike, opće i interne medicine te estetske medicine.

Cjeloviti popis usluga pogledajte na web stranici Poliklinike Veritas.


Stručni tim Poliklinike Veritas


Kako bi bile sigurne i mirne, preventivne kompletne ginekološke preglede je potrebno obaviti jednom godišnje. Ranim otkrivanjem promjena olakšava se liječenje bolesti. Uz najmoderniji 3D/4D ginekološki ultrazvuk kao najučinkovitiju metodu za rano otkrivanje bolesti ženskih genitalnih organa, liječnici umjesto standardnog PAPA testa koriste LBC metodu, najmoderniju svjetsku dijagnostičku metodu u prevenciji raka vrata maternice. Riječ je o analizi stanica kojom se otkrivaju promjene koje prethode raku vrata maternice. Stanice na staklo nanosi specijalni uređaj, a takav sloj stanica primjereniji je za analizu jer ne sadrži krv, sluz i/ili upalne stanice koje smetaju pri analizi. Nalazi su gotovi već u roku 7 dana.

U poliklinici Veritas možete se u trudnoći naručiti na 4D HDLive ultrazvuk. 4D HDLive ultrazvuk daje najrealističniji prikaz vaše bebe, jer pretraga omogućuje detaljan uvid u anatomiju i ponašanje bebe što je vrlo važno u ranom dijagnosticiranju mogućih anomalija.

Ultrazvuk se izvodi aparatom GE Voluson S10, jednim od najmodernijih i najnaprednijih ultrazvučnih uređaja na svijetu koji omogućuje detaljnu analizu svih organskih sustava bebe kao i njeno ponašanje u maternici te izvanredno realističan prikaz ploda odnosno prikaz lica i tijela bebe. Dobivena slika je izuzetno visoke rezolucije te odmah dostupna na digitalnom mediju za vašu uspomenu. Također dobivate i videozapis ponašanja vaše bebe dok pretraga traje što je nezamjenjivo i prekrasno iskustvo za svakog budućeg roditelja. 4D HD Live ultrazvuk važan je segment u ranom dijagnosticiranju različitih anomalija prilikom trudnoće.

Pacijentice u Poliklinici Veritas također mogu napraviti ultrazvuk dojki s elastografijom što je nezaobilazan pregled u otkrivanju zloćudnih bolesti.

Elastografija je novi koncept ultrazvučnog prikaza koji se koristi za procijenu elastičnosti tkiva. Funkcionira na principu različite mogućnosti prolaska ultrazvučnih valova iz sonde uređaja kroz različite medije u tkivu te će na taj način strukture biti različito obojane na ultrazvučnoj slici što uvelike olakšava raspoznavanje patoloških struktura. Elastografija omogućuje otkrivanje karcinoma dojke veličine od samo nekoliko milimetara.

U poliklinici možete dobiti kompletan uvid u zdravstveno stanje, obaviti cjelovit ginekološki pregled liječnika – specijalista te ultrazvučni pregled sa color doplerom i elastografijom na najmodernijem uređaju. Educirani tim liječnika nudi Vam temeljitu konzultaciju te preporuke za terapiju i daljnje kontrole.

Znate li da Poliklinika Veritas pruža i usluge estetske medicine? Iz područja estetike lica i tijela izdvajamo tretmane korekcije i povećanja usana, PRP terapije revitaliziranja i pomlađivanja kao i terapije bora lica. Terapija hiperhidroze pomoći će Vam kod problema prekomjernog znojenja, a mezoterapija jedna je od najpopularnijih svjetskih metoda koja bez upotrebe igle pegla bore, hrani kožu i vraća joj tonus.

Jeste li znali da je pomlađivanje intimnog područja u Hrvatskoj postalo traženije više nego ikad? Brojne Hrvatice upravo su se prepustile u ruke uglednih stručnjaka poliklinike Veritas. Pomlađivanje intimnog područja uključuje nekoliko različitih tretmana.  Za sve informacije kontaktirajte polikliniku na broj 091 9519 798. Radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje po dogovoru kako biste mogli uskladiti svoje privatne i poslovne obaveze.

Neka Vam zdravlje bude prioritet – potražite pomoć i savjete u uglednoj Poliklinici Veritas!

Kontakt podaci:

Radno vrijeme: ponedjeljak – nedjelja: po dogovoru