STOLARIJA VULJANIĆ – NAJVEĆA KVALITETA IZRADE UNIKATNOG NAMJEŠTAJA PO MJERI

Uređujete kuhinju, imate ideju za šank u dnevnom boravku i želite da sve bude izrađeno baš onako kako ste si zamislili, a uz to da bude kvalitetno, precizno i dugotrajno! Stolarija Vuljanić iz Donjih Stativa kraj Netretića s radošću će ostvariti sve Vaše ideje i pretočiti ih u stvarnost.

Poduzeće je osnovano 1995. godine te od tada kontinuirano širi poslovanje. Svoj uspjeh temelji na dugogodišnjem iskustvu, stručnim i motiviranim djelatnicima te ljubavi prema stvaranju jedinstvenih proizvoda. Poduzeće danas uspješno posluje na novom prostoru od 1000 m2 te ima deset stalno zaposlenih djelatnika.

Vuljanić pruža usluge izrade vanjske i unutarnje stolarije, izrade namještaja i uređenja interijera kao i izrade, opremanja i uređenja poslovnih i prodajnih prostora poput pekara.

Izrađuje namještaj po mjeri, kuhinje, ormare i komode, stolove i stolice, krevete i dječje sobe, uredski i poslovni namještaj kao i drvena vrata i prozore, stubišta, sjenice i vrtne garniture kao i sav ostali namještaj potreban za uređenje Vašeg doma.

Drveni namještaj je estetski privlačan, pruža mogućnost raznih kombinacija te odiše toplinom i ugodom. Stručni i educirani djelatnici Stolarije Vuljanić koriste razne vrste drva, drvnih proizvoda i materijala te najnovije metode, modernu tehniku i strojeve. Precizno stvaraju proizvode koji će svojom izvrsnošću obogatiti Vaš dom, kuću, stan, vikendicu ili poslovni prostor.

Stolarija posluje na području cijele Hrvatske posvećujući posebnu pozornost preciznosti i kvaliteti izrade. Sva mjerenja i savjeti su besplatni za sve klijente, a prema dogovoru djelatnici će sve proizvode dostaviti i montirati. Najveća razina profesionalne usluge je osigurana maksimalnim poštivanjem želja i ideja klijenata te potpunom posvećenošću svakome poslu zasebno. Poštivanje rokova je stvar poslovne kulture koju Stolarija Vuljanić shvaća iznimno ozbiljno.

U stolarskom poslu kreativnost je izuzetno bitan čimbenik koji će Vaš interijer ili eksterijer učiniti jedinstvenim i prepoznatljivim. Stoga je kreativni dizajn u središtu poslovanja Stolarije Vuljanić. Sve Vaše zamisli i ideje biti će pretočene u savršeno dizajnirani namještaj po mjeri s kojim ćete biti u potpunosti zadovoljni.

Svaki kupac i svaki klijent je jednako bitan, a kvaliteta je ključ napretka i uspjeha. To vrlo dobro znaju u Stolariji Vuljanić i zato ništa ne prepuštaju slučaju. Obratite se Vuljaniću s povjerenjem, zatražite savjete i predočite svoje ideje. Vrhunski majstori za drvo ostvarit će svaku Vašu zamisao!

Kontakt:

Stolarija Vuljanić, obrt za proizvodnju stolarije i uređenje interijera
Vl.: Veljko Vuljanić

Donje Stative 37/f
47271 Netretić, Karlovac

Tel.: 047/804-111
Fax.: 047/804-171
Mob.: 098/293-952
E-mail: [email protected]

Web stranica: http://www.stolarija-vuljanic.com