U Centru za mlade u petak tribina u sklopu projekta „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“

Iz Carpe Diema pozivaju na javnu tribinu koja će biti održana u petak, 13. ožujka u 11 sati u Centru za mlade Grabrik, Maksimilijana Vrhovca 13 u sklopu projekta „Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije“.

Javna tribina o utjecaju projekata osnaživanja mladih za tržište radapodijeljena je na 2 događaja. Prvo će se predstaviti istraživanje “Jačanje uloge rada s mladima u suprotstavljanju dinamikama gradova koji se smanjuju” koje su u Hrvatskoj kao dio većeg projekta provele Documenta i Mreža mladih Hrvatske. U istraživanje su bili uključeni naši projekti “Job Club for Youth” i “Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije”.Nakon toga će se održati panel rasprava na temu projekata u području osnaživanja mladih za tržište rada.Panel raspravu moderirat će Antonija Vučić.

Panelisti su:

  • Aleksandra Lera, Volonterski centar Istra
  • Nikolina Jureković, Udruga Studio B
  • Štefica Tominović, HZZ Područni ured Sisak
  • Danijel Bičanić, Centar Sirius

Projekt se provodi u sklopu EU natječaja „Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, Faza III.“ Provoditelj je udruga Carpe Diem, a partneri u projektu su Grad Karlovac, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Karlovac, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Karlovac i Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Karlovačke županije.Projekt traje 24 mjeseci, od 14.5.2018. do 13.5.2020. godine, a financiran je iz sredstava Europske unije iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 989.443,00 kn.

Kontakt osoba: Branimira Penić – branimira@carpediem.hr ili 0917813020