ZARA, SMJEŠTAJ & SALON ZA ŠIŠANJE I NJEGU PASA

ZARA – HOTEL S PET ZVIJEZDICA ZA VAŠE LJUBIMCE

Priuštite svojim ljubimcima kraljevski tretman dok ste vi odsutni!

Vi otiđete na skijanje ili doček Nove godine, a gdje će vaš omiljeni ljubimac? Zar vam nije žao kada ga ostavljate samoga! Priuštite i njemu vesele blagdane te ga upoznajte s novim prijateljima!

Zara smještaj i salon za njegu ljubimaca iz Jastrebarskog pravi je hotel za životinje, i one pernate i čupave, i ribice i kornjače. U Zari će se sa zadovoljstvom za njih pobrinuti, s njima se igrati i pružiti im svu potrebnu njegu. Zamorci, hrčci, vjeverice, psi, mace, ribice, kornjače – u Zaru su svi dobrodošli! I svi će dobiti kraljevski tretman – možda i bolji no što ćete ga vi dobiti tamo gdje idete!

Često puta čujemo tužne vijesti kako su vlasnici otišli na godišnji odmor, a svoga psa ili macu ostavili na ulici. Svi ljubitelji životinja se jako razljute kada to čuju pa stoga Zara pruža smještaj za sve zaigrane životinjice svaki puta kada vi negdje morate ići ili jednostavno nemate vremena za njih. Više ne morate tražiti od prijatelja da se o njima brinu dok ste vi na vjenčanju ili romantičnoj večeri. Dok vi uživate i vaš će ljubimac uživati s novim prijateljima.

Godišnji odmor i nove pustolovine za vas, godišnji odmor i nove pustolovine za njega – dobitna kombinacija za sve. Isto tako i u svim izvanrednim situacijama, onim veselim i onim manje veselim – znate gdje ih možete ostaviti u sigurnim rukama.

Vašim ljubimcima je na raspolaganju korištenje ograđenog dvorišta, a ukoliko je potrebno odvesti će ga veterinaru na terapiju ili pregled. Usluga je dostupna u više varijanti: poludnevnodnevno i višednevno čuvanje. Svakom se ljubimcu pristupa individualno, poštujući karakteristike vrste i pasmine, kao i želje vlasnika.

No postoji jedna opasnost – vašem će ljubimcu u Zari biti toliko lijepo da se možda ne će niti htjeti vratiti kući!

Zara također pruža usluge uljepšavanja i svih tretmana za kućne ljubimce, kao i šišanje, kupanje, češljanje te njegu pasa. Za vrijeme svih vrsta tretmana, psi se ne sputavaju već su opušteni i veseli. Nema veze imate li malenog pekinezera ili ponosnog rotvajlera, u Zari se svi pretvaraju u zaigrane, slatke četveronožne veseljake, bez stresa i napetosti.

Salon koristi samo provjerene preparate i opremu potpuno prilagođenu potrebama vaših ljubimaca. U predivnom i moderno uređenom ambijentu, uz maksimalnu profesionalnu uslugu, vaši će ljubimci biti tretirani kao filmske zvijezde.

I onaj lijeni macan Garfield iz crtića će im zavidjeti te poželjeti pobjeći od kuće i doći u Zaru! ?


  Dr. Franje Tuđmana 3, 10 450 Jastrebarsko

  091 122 5544

 nemec.zeljka@gmail.com

  facebook.com/zaraitota/