ZVONČICA TRGOVINA

NE TRAŽITE DALJE! ZAVODLJIVI POKLONI ZA VAŠU BOLJU POLOVICU

Zvončica – trgovina gdje i muškarci uživaju u shoppingu!

U samom centru Jastrebarskog 2016. godine otvorena je Zvončica, šarmantna malena trgovina donjeg rublja i odjeće za žene i muškarce. O Zvončici svi pričaju, stoga smo otišli do Jaske provjeriti što ju čini tako posebnom.

Bogata ponuda uključuje rublje ekskluzivne talijanske kvalitete i dizajna kao i niz zanimljivih modnih artikala. Jadea i Lormar svakoj su ženi poznati brandovi, a muškarce će zasigurno oduševiti bokserice Navigare. Svaka žena za sebe će pronaći odgovarajuće veličine rublja u asortimanu branda TriumphKlasično ili modno – Zvončica ima sve za Vašu intimu, a odabir je na Vama! Kvalitetno rublje pružit će Vam primamljiv osjećaj zavodljivosti i samopouzdanja.

Blagdani mnogim muškarcima zadaju glavobolju što pokloniti svojim djevojkama i ženama. Zvončica ima rješenje! Iznenadite svoje drage maštovitim kombinacijama donjeg rublja i kompletićima koje će pronaći u čizmici za svetog Nikolu. Gaćice, grudnjaci, svilene čarape, halteri i zavodljiva čipka razbuktat će strasti u hladnim zimskim noćima. Susretljivo i uvijek opušteno osoblje trgovine sa zadovoljstvom će složiti kombinaciju koju trebate. Osigurajte si zadovoljan pogled Vaše bolje polovice!

Izaberite haljinicu koja će Vam savršeno pristajati, uskladite ju s ogrlicom i jedinstvenom torbicomNovčanici šalovi istaknut će Vaš stil. Police su prepune hlačatunikavestikošulja – ovdje uistinu stanuje vrhunska moda. Izaberite sve što Vam treba za blagdanski domjenak. U Zvončici ne možete pogriješiti! BelissimaInfiorePrimal samo su još neka od zvučnih imena čije kreacije čekaju na Vas.

Raznovrsna ponuda nadopunjena je prihvatljivim cijenama te nenadmašnom uslugom. Sam naziv trgovine asocira na bajku, zaigranost i vrckavost. A takav je i cijeli ambijent. Zvončica odiše toplinom i intimnim šarmom kojeg ne možete osjetiti u velikim trgovačkim centrima.

Dođite prošetati jaskanskim parkovima i zasladite se kremšnitama nakon jedinstvenog doživljaja kupovine u Zvončici.

Osjećaj zavodljivosti i samopouzdanja dolazi gratis!


Strossmayerov trg 9 (preko puta pošte), 10 450 Jastrebarsko

 098 331 911  

   zvoncica.trgovina@gmail.com

  facebook.com/trgovina.zvoncica

  instagram.com/_zvoncica_trgovina