KROV NOVOSEL, TESARSKO-KROVOPOKRIVAČKI OBRT

MIJENJATE KROV? UPOZNAJTE SPECIJALISTE ZA SVE VRSTE VISINSKIH RADOVA!

„ Usluga na razini za radove na visini! “

Predstavljamo Vam KROV-NOVOSEL, dinamičnu i inovativnu obiteljsku tvrtku iz Siče kraj Barilovića koja je od 1997. godine specijalizirana za sve vrste krovopokrivačkih i tesarskih radova. Brzo i profesionalno, koristeći najnoviju opremu i alate, tvrtka vrši zamjenu ili sanaciju postojećih krovišta te sve vrste limarskih radova.

Stručni i kvalificirani djelatnici posebnu pozornost posvećuju željama investitora i kvaliteti posla za koju čvrsto vjeruju da im je najbolja preporuka na tržištu. Krov se ne mijenja svakih par godina već jednom u nekoliko desetljeća – stoga je važno da sve bude precizno i stručno obavljeno te tu nema kompromisa.

Nitko od nas nije potpuno upućen u sve radove i stoga nam treba savjet stručnjaka. Nekome je važniji izgled, nekome dugotrajnost, nekome izolacija. Zbog toga možete birati između limenih krovova, betonskih, kovinskih, šindre, crijepa i drugih.

Djelatnici KROV-NOVOSELA će Vam predstaviti i pojasniti prednosti svakoga od njih te otkloniti svaku nedoumicu koju još uvijek imate.

Uz sam krov idu i ostali radovi poput zamjene oluka i žlijebova ili postavljanja gromobrana i snjegobrana. Kako ne bi tražili više različitih majstora i time gubili vrijeme, ova renomirana tvrtka svu brigu o Vašem krovištu preuzima na sebe.

Zamišljeno gledate u terasu i vidite da Vam nešto nedostaje. Možda jedna simpatična drvena nadstrešnica pod kojom bi okupili goste? Obrt KROV-NOVOSEL izrađuje i razne vrste drvenih nadstrešnica, sjenica i paviljona za terase i dvorišta. Savršene su kako za uživanje u ljetnim danima tako i za smjestiti automobil, motocikl ili kao spremište za alat.

KROV-NOVOSEL je tvrtka specijalizirana za visinske radove pa tako obavlja i poslove visinskog bojanja fasada, sječe stabala ili postavljanja svih vrsta visinskih konstrukcija, a sve svoje usluge pruža na području Karlovačke te Zagrebačke županije.

Profesionalan pristup poslu, uz najnoviju opremu te bogato iskustvo jamči Vam kvalitetnu izvedbu radova i krov na kojem će Vam susjedi godinama zavidjeti.

Kontaktirajte obrt KROV-NOVOSEL na broj  091 577 7008 i dogovorite posao još danas!


 

  Siča 12, 47 252 Barilović

  091 577 7008  

 krov.novosel@gmail.com

  facebook/KrovNovosel