Udruga Carpe Diem traži volontere za Portal za mlade

Carpe Diem traži nove mlade novinare za Portal za mlade! Pridruži se našem volonterskom timu i sudjeluj u stvaranju sadržaja koji će pratiti cijela županija.

Portal za mlade (http://portalzamlade.info/ ) pokrenula je udruga Carpe Diem u sklopu Info centra za mlade 2014.g i osmislila ga kao mjesto informacije za mlade u području kulture, obrazovanja, aktivizma, volontiranja, zapošljavanja i poduzetništva, zdravlja, EU, socijalnog uključivanja i sporta. Na Portalu za mlade do sada je volontiralo preko 20 mladih osoba i ovo je jedan od najdugoročnijih volonterskih programa udruge Carpe Diem.

Ako postaneš naš/a volonter/ka možeš se baviti reportažama, pisanjem recenzija, članaka i blogova, izradom grafika i kalendara događanja, te u rad Portala možeš implementirati neke svoje nove ideje.

Volontiranjem na ovoj poziciji možeš ostvariti nova iskustva i steći nove vještine u području novinarstva, medija te održavanja i vođenja web Portala. Osim svega toga, također možeš i naučiti kako izraditi grafike za web u Canvi, kako koristiti fotoaparat za fotografiranje i snimanje videa, te kako koristiti Adobe Lightroom za obradu fotografija i  Adobe Premier za montažu videa.

Kako bi se prijavio/la, javi se na info@portalzamlade.info ili svrati do Centra za mlade Grabrik.

Portal za mlade možeš pratiti i na društvenim mrežama:

Facebook: https://www.facebook.com/info.centar.za.mlade

Instagram: https://www.instagram.com/portalzamlade.info/?hl=en