Unatoč pandemiji HPD Martinščak nije mirovalo – za rad nagrađeni priznanjem Planinarskog saveza grada Karlovca

Prošla godina obilježena pandemijom korona virusa utjecala je na naše živote i svakodnevnicu, ali i na rad svih udruga.

Mnogo toga se moralo uskladiti s uputama Stožera tako da su mnogi društveni izleti i druženja otkazana. Usprkos tome i u skladu s novonastalom situacijom, planinari nisu mirovali.

Dio izleta je održan održani kada je to dopuštala epidemiološka situacija, uređene su nove društvene prostorije HPD Martinščak i započete su pripreme za veliku, 30. obljetnicu Društva.

Planinarski savez grada Karlovca prepoznao je trud HPD Martinščak u teškim vremenima. U prostorijama Muzeja planinarstva i ekspedicionizma grada Karlovca dodijeljena su priznanja najuspješnijim pojedincima i planinarskim društvima u 2020. godini.

Predsjednik i utemeljitelj Planinarskog saveza grada Karlovca, najstarijeg gradskog saveza u Hrvatskoj, Mladen Kuka uručio je priznanja za aktivnosti u 2020. godini karlovačkim planinarskim društvima “Dubovac”, “Martinščak” i “Karlovac”. Za rad u 2020. godini priznanja su uručena Miroslavu Markolinu iz Planinarskog društva “Dubovac” i Davoru Protulipcu iz Hrvatskog planinarskog društva “Martinščak”.

Ovim priznanjem vidimo da dobro radimo i ono nam daje dodatni poticaj da tako i nastavimo, kažu iz Martinščaka.