MEDICINSKA GIMNASTIKA ZA DJECU S POSEBNIM POTREBAMA POD NADZOROM STRUČNJAKA

Karlovački Centar OTS (Održavanje tjelesne sposobnosti) pod stručnim vodstvom prof. Biserke Kenfelj već 27 godina pruža usluge medicinske rekreacije te korektivne gimnastike za brojne pacijente diljem naše županije.

Prof. Biserka Kenfelj, viši fizioterapeut, osnivačica i voditeljica Centra s iskustvom od preko 27 godina rada, kroz jedinstven koncept medicinske gimnastike odgovorno i profesionalno brine o psihofizičkom zdravlju svojih klijenata.  Programi uključuju grupnu medicinsku rekreaciju koja služi kao preventiva razvoju  lokomotornih bolesti te predstavlja savršeni medicinsko-rekreativni sustav za podizanje kvalitete života. Ovaj program odvija se u skupinama od 10 sudionika te individualnim  programima prema medicinskoj dijagnostici i suradnji s fizijatrom.

Ono što želimo posebno naglasiti je mogućnost medicinske gimnastike za djecu s posebnim potrebama. Program prati motorički razvoj i sposobnosti djeteta, a uključuje vježbe  razvojne motorike, vježbe za razvoj koordinacije i ravnoteže te vježbe korektivne gimnastike-stimulacija posture. Vježbe se rade kroz motoričke igre i poseban individualni pristup.

Na kraju spomenimo toplu i prijateljsku atmosferu koja vlada u samom Centru, a savršeno nadopunjuje stručnost i profesionalizam djelatnika. Stoga kontaktirajte prof. Biserku Kenfelj te dogovorite svoj termin na vrijeme.

Kontakt:

Adresa: Ul. Grge Tuškana 10, 47 000 Karlovac, Republika Hrvatska

(Tiskara Radočaj – Pečarić)

Tel.: 098/597 – 954

E-mail: kenfelj.biserka@gmail.com

Facebook: Centar za OTS