KAKO SE ZAUVIJEK RIJEŠITI DOSADNIH KOMARACA I MUHA JEDNOSTAVNO I SIGURNO?

Dosadnim komarcima i muhama u Vašem domu zauvijek je odzvonilo uz tvrtku Lamistal iz Ozlja!

Svake godine ista priča s muhama i komarcima? Poznat Vam je osjećaj kada želite napokon zaspati nakon napornog dana, a dosadni komarac zuji kraj uha? Potrošili ste ogromnu svotu novaca na razne repelente i želite zaštiti obitelj od raznih kemijskih sredstava? Uz komarnike provjerene kvalitete tvrtke Lamistal svim tim problemima došao je kraj.

Prednosti komarnika :
jednostavno
sigurno
dugotrajno
ekološki prihvatljivo
povoljno
dostupni su u bojama Vaše PVC stolarije

Komarnici tvrtke Lamistal iz vlastite proizvodnje dostupni po mjeri i željama klijenata zaštitit će Vaš dom i obitelj. Posebno je Važno istaknuti obitelji s malom djecom za koju se ne preporučuje svakodnevno koristiti razne repelente.

Kako do njih?

Vrlo jednostavno kontaktirajte g. Davora iz tvrtke Lamistal i dogovorite sve detalje. Ljubazni i profesionalni gosp. Davor dolazi na Vašu adresu i nakon izmjere i dogovora oko detalja za nekoliko dana montirati će komarnike na Vaše prozore.

Dodatna prednost je što komarnike po potrebi možete skinuti , očistiti i spremiti za novu sezonu. Osim za domaćinstva komarnici su idealni za poslovne prostore. Sigurno ne želite da usred važnog sastanka muha koja se odnekud stvorila ometa tijek sastanka.

Mrežica komarnika je optički gotovo nevidljiva i uklapa se u svaki prostor i omogućuje mir i nesmetan protok zraka. Zaštite svoje zdravlje jer komarci i muhe mogu biti prijenosnici raznih bolesti.

Što još čekate?

Komarcima i muhama je došao kraj uz Lamistal!

Kontakt:
• Podbrežje 101 A, 47 280 Ozalj. Republika Hrvatska
• 098/982-6194
• E-mail: [email protected] ; [email protected]
• Facebook: https://www.facebook.com/lamistal/

Više detalja:

https://www.karlovacki.info/lamistal-vrhunska-pvc-i-alu-stolarija-po-mjeri/