LAMISTAL IZ OZLJA IMA ODGOVORE NA SVA PITANJA U VEZI PVC I ALU STOLARIJE

LAMISTAL IZ OZLJA IMA ODGOVORE NA SVA PITANJA U VEZI PVC I ALU STOLARIJE

Profesionalna usluga s potpisom!

I tako je konačno došlo vrijeme da zamijenite stara vrata i prozore na Vašem domu, a Vi ne znate otkuda krenuti. Koga pitati za savjet, što prvo učiniti, što odabrati iz silne ponude raznovrsnih proizvoda? A gdje ćete tek sa starim prozorima? Predstavljamo Vam Lamistal – obrt za prodaju i ugradnju PVC i ALU stolarije koji ima odgovore na sva Vaša pitanja.

Mladi ozaljski poduzetnik Davor Gnjilac, vlasnik i osnivač Lamistala svaki novi posao shvaća kao jednu posebnu priču oko koje se treba itekako potruditi kako bi klijenti bili zadovoljni, posao bio savršeno obavljen, a njegov obrt ostao prepoznat kao sinonim kvalitete i pouzdanosti. Lamistal je pozitivan primjer poslovnog uspjeha mladog poduzetnika i obiteljskog čovjeka koji je dokazao da se u teška vremena ipak može uspjeti u Lijepoj Našoj.

Cjelokupna usluga Lamistala sastoji se od mjerenja, savjetovanja oko odabira najpogodnije stolarije, naručivanja, isporuke i dostave te ono najvažnije – precizne i kvalitetne ugradnje. Renomirana hrvatska tvrtka Ilsad prepoznala je upravo Lamistal kao svoga partnera s kojim uspješno poslovno surađuje što Vam jamči ugradnju proizvoda jedinstvene kakvoće.

PVC stolarija je otporna na vodu te se radi o jakom izolacijskom materijalu koji štedi i energiju i novac. Dugotrajna je, lako se čisti i jednostavno održava. Sve ove karakteristike biti će Vam dodatno pojašnjene kako bi znali što postavljate u svoj dom. Kad treba obaviti posao, Davor će ga obaviti profesionalno i ozbiljno, a u isto vrijeme će bez problema s Vama popričati i našaliti se – baš kako pravi majstor i treba.

Kvaliteta ugradnje i samog proizvoda čini izuzetnu razliku jer osigurava trajanje stolarije više desetljeća što itekako smanjuje naknadne troškove. Poduhvati su to koje ne poduzimate svake godine.

I nakon što se sve obavi, obrt Lamistal će u dogovoru s Vama odvesti staru stolariju i materijal kako se Vi više s time ne biste zamarali.

Vaše ideje, želje i potrebe se maksimalno poštuju. Sve se obavlja u dogovoru s Vama, a Vi se samo opustite – Lamistal riješava sve nedoumice. Kvaliteta izrade i ugradnje, dugoročnost investicije, povoljne cijene i vrhunska usluga čine tvrtku Lamistal Vašim najboljim izborom!

Lamistal – vrhunska PVC i ALU stolarija koja traje desetljećima!

Kontakt:

  Podbrežje 101 A, 47 280 Ozalj

  098/982-6194

  [email protected] ; [email protected]

  facebook/lamistal/