Nina Kraljić u petak u Dugoj Resi!

Koncertom Rijeka – Back to the roots koji će se održati 11.lipnja u Pučkom otvorenom učilištu Duga Resa, Nina Kraljić će, nakon duljeg perioda, ponovno nastupiti uživo pred publikom i predstaviti svoje novo umjetničko rađanje zbog kojeg je odabrala i novo ime – Alkonost of Balkan.
Uz Ninu će nastupiti Miroslav Gugić na gitari i Ivan Judaš na handpanu i djembama. Koncertom u Dugoj Resi ova vrhunska vokalistica prisjetit će se samih početaka s već legendarnim izvedbama iz The Voicea te prvim singlom Zaljuljali smo svijet, a publiku će razveseliti i novijim pjesama te osebujnim obradama po kojima je poznata. Nina je pripremila i presjek etno i filmske glazbe, žanrova koji su joj oduvijek bili nadraži, a posebno mjesto u programu zauzet će pjesma Rijeka koja označava novi početak njenog stvaranja i usmjerenje prema etno i ambijentalnoj glazbi pod umjetničkim nazivom Alkonost of Balkan.
Koncert Rijeka – Back to the roots drugi je od tri koje će Nina Kraljić održati, a koji su sufinancirani putem natječaja „Jer svirati se mora“, provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije za poticanje koncertne aktivnosti tijekom pandemije koronavirusa.
Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa po cijeni od 40,00 hrk ( pon-pet od 08-15 sati), te rezervirati na broj telefona 047/844252 te sat vremena prije početka programa na blagajni.