CENTAR DR. PAVAN – CENTAR IZVRSNOSTI ZA OČI I LJEPOTU

Centar zdravlja i ljepote dr. Pavan u svom poslovnom prostoru objedinjuje Oftalmološku ordinaciju posvećenu prvenstveno zdravlju očiju, ali i tretmanima ljepote, Optiku Paloma u kojoj možete pronaći izuzetno veliki izbor naočala i leća svih vrsta te Kozmetički sudio Paloma u kojemu se možete prepustiti potpunoj njezi lica i tijela.

U OFTALMOLOŠKOJ ORDINACIJI DR. PAVAN možete obaviti kompletan oftalmološki pregled uključuje utvrđivanje dioptrije, pregled vidne oštrine, očne leće i mrene, očne pozadine te mjerenje očnog tlaka, a sve to uz vrhunsku švicarsku i japansku opremu i aparaturu najnovije generacije.

 

Uz korištenje najkvalitetnijih dijagnostičkih metoda možete obaviti sljedeće preglede: kompjuterizirano vidno polje, lasersku polarimetriju – lasersko mjerenje stanja očnog živca kod povišenog očnog tlaka te pregled za kontaktne leće.

Uljepšajte se i pomladite! Sa povjerenjem se odlučite na tretmane zatezanja bora i podizanja vjeđa, operativno-mikrokirurško odstranjivanje madeža, dobroćudnih i zloćudnih tumora oko očiju, na uklanjanje ožiljaka, botox tretmane ili dermalne filtere.

U najmodernije opremljenoj operacijskoj dvorani za jednodnevnu kirurgiju očiju vrši se cijeli niz mikrokirurških operacija poput operacije glaukoma. U ambulanti možete uz stručno savjetovanje liječiti glaukom i napraviti sve potrebne dijagnostičke pretrage (analiza vidnog živca, vidno polje, OCT, laserska polarimetrija, pahimetrija) kako bi liječenje bilo što uspješnije.

Operacija mrene provodi se ultrazvučnom („laserskom“) metodom američkim aparatima nove generacije. Estetske operacije vrše se injiciranjem lijekova (Botox i dermalni filter) ili se provode uobičajeni operativni zahvati. Operacije tumora nude veliku sigurnost jer se sumnjivo tkivo odstranjuje u cijelosti i bezbolno. U ordinaciji dr. Pavan također se možete uz prethodno savjetovanje naručiti i na skidanje dioptrije.

Centar za oftalmologiju dr. Pavan raspolaže sa nekoliko vrsta najmodernijih laserskih uređaja,  izrazito sigurnih i kontroliranih od strane Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske. Centar je opremljen gotovo svom dijagnostičkom aparaturom koja se koristi i u razvijenim zemljama Europske unije.

Važno je napomenuti da je cijena svih pretraga vrlo pristupačna, a dijagnozu je moguće dobiti u kratkom roku kako bi liječenje, ukoliko je potrebno, moglo početi što prije.

U Centru se mogu obavljati sistematski preventivni pregledi očiju za zaposlenike tvrtke. U ponudu je uključeno: pregled oštrine vida računalnom tehnologijom i klasičnim načinom, određivanje raspoznavanja boja, pregled prednjeg segmenta oka sa naglaskom na postojanje mrene, pregled očne pozadine (stanje vidnog živca, centra za vid i krvnih žila što je inače obavezno kod osoba sa povišenim krvnim tlakom i dijabetesom), te mjerenje očnog tlaka. Pregledi obavlja isključivo dr. Pavan na način i u opsegu koji maksimalno uvažava želje i mogućnosti klijenta i Centra.

 

OPTIČKI CENTAR PALOMA nudi mogućnost probe i kupnje kvalitetnih i modernih okvira i naočala te leća vrhunskih europskih i svjetskih proizvođača. Iz bogate ponude izvajamo progresivne naočale, bifokalne naočale, uredske, foto osjetljive, polarizirajuće, naočale za profesionalne vozače i zaštitne naočale za rad na računalu.

U PALOMA KOZMETIČKOM STUDIU možete se prepustiti potpunoj njezi lica i tijela. Uz široki raspon usluga, svakom se klijentu pristupa individualno.  Raznovrsna ponuda uključuje usluge čišćenja lica, intenzivne tretmane lica, tretmane za pomlađivanje, kemijski piling lica, anticelulitne tretmane, tretmane za preoblikovanje tijela, dijamantnu mikrodermoabraziju, monopolarnu radiofrekvenciju, krioterapiju, radialnu endodermnu terapiju, anticelulitne tretmane, tretmane za preoblikovanje tijela, masaže, spa rituale za tijelo, depilacije, manikuru te trajni lak.

Posebno izdvajamo tretman s potpisom – HANAKASUMI – jedinstveni protokol nadahnut japanskom tradicijom. Potječe iz ceremonije japanskog ritualnog kupanja. Uključuje dvostruku eksfolijaciju rukavicom, masažu stopala, te manualnu masažu cijelog tijela. Pomlađuje i hrani kožu u ritualu prožetom eteričnim notama. Mirisi trešnjinih pupoljaka, topli karite maslac i masaža, dubinski opuštaju duh i tijelo te vas vode daleko od svakodnevnih problema. Zatim KEMIJSKI PILING – Glysalac professionalni peel tretman, ekspresni tretman za poboljšavanje teksture kože koji daje trenutnu blistavost. Zaglađuje kožu i ujednačuje ten te također uklanja ožiljke od akni, hiperpigmentacijske mrlje i ublažava bore. Kemijski piling se, ovisno o tipu kože, najčešće provodi u nekoliko tretmana u razmaku od 7 do 14 dana.

Cilj kozmetičkog salona Paloma jest svakom klijentu pružiti vrhunske usluge uz ozbiljan i profesionalan pristup te poštujući visoke i higijenske norme, ali pritom ne zaboravljajući na ljubaznost i osmijeh.

 

Centar za oftalmologiju dr. Pavan d.o.o.

Senjska 39A, 47000 Karlovac

BESPLATAN PARKING ZA KLIJENTE

 


Ordinacija: 047/655-999

  • Radno vrijeme: pon, uto, čet: 08:00h – 16:00h, sri i pet: 13:00h – 20:00h

Optika: 047/416-868

  • Radno vrijeme: pon – pet: 08:00h – 20:30h

Kozmetički studio: 047/667-877