Poziv za redovne prijave programa na Maloj Sceni i u Urbanom Parku Hrvatskog doma

Savez udruga KAoperativa poziva sve zainteresirane organizacije civilnog društva, institucije, neformalne grupe, pojedince i druge na korištenje prostora Male Scene i Urbanog parka u 2022.godini.

Od 2016. godine kroz otvoreni poziv za prijave programa na Maloj Sceni i u Urbanom parku Hrvatskog doma provodili su se koncerti, radionice, jam-sessioni, probe, video-streamovi te razni društveni sadržaji s naglaskom na programe nezavisne kulture i programe namijenjene mladima.

Kako prijaviti program?
Svi zainteresirani organizatori vlastite programe mogu prijaviti putem online obrasca dostupnog na linku : https://form.jotform.com/220044961667357

Programsko vijeće Hrvatskog doma u sastavu predstavnika organizacija civilnog društva i javnih institucija procjenjuje i odobrava prijavljenje programe, nakon čega prijavitelje kontaktiraju predstavnici Saveza te osiguravaju termin u kalendaru i ugovaraju detalje provedbe programa.

Uvjeti korištenja prostora dostupni su na službenim stranicama Saveza udruga KAoperativa, a mogu se komunicirati i direktno sa zaposlenicima Saveza. KAoperativa kroz programsko korištenje prostora nudi tehničku i logističku podršku za svoje korisnike, opravdano korištenje opreme Saveza, pomoć u promociji događanja i druge usluge.

Što ako prijavitelj programa nema iskustva u provedbi?
Kroz svoje redovne djelatnosti Savez nudi uslugu „Tečaj i konzultacije za organizatore događanja”, namijenjenu upravo novim korisnicima prostora, te mladim i manje iskusnim organizatorima programa.
Kroz mentorirani proces, osoblje Saveza upoznaje organizatore s principima i načinima korištenja prostora i organizacijom programskog sadržaja na Maloj Sceni i u Urbanom Parku. Više informacija o korištenju konzultacija za organizatore: [email protected].

 

Za sve dodatne informacije, zainteresirani se mogu obratiti Savezu na mail [email protected], [email protected] ili na broj telefona +385 95 322 12 14.

Sadržaj ove medijske objave isključiva je odgovornost Saveza udruga KAoperativa.