3. JAVNI POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA KORIŠTENJE PROSTORA DRUŠTVENOG CENTRA „PROSTOR(I)JA“

Udruga Carpe Diem poziva organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince koji se bave programima aktivne participacije građana, održivog razvoja, kulture, zdravih stilova života, volonterstva, programima slobodnog vremena, sporta, građanskog odgoja i obrazovanja, tehničke kulture, popularizacije STEM-a, te programima vezanima uz odnos čovjeka i prirode, na iskazivanje interesa za korištenjem prostora novog Društvenog centra ”Prostor(i)ja” na adresi Mije Krešića 4, Karlovac.

 

U okviru provedbe EU projekta ”Partnerstvo za prostor”, kojeg provodi Udruga Carpe Diem zajedno s partnerima Gradom Karlovcem, Javnom ustanovom Natura Viva, Udrugom za lokalni razvoj ‘Turbina promjena’, Društvom naša djeca Karlovac, Integrativnim centrom mentalnog zdravlja i Društvom za promicanjem kulture življenja ”Zvono uz Kupu”, Upravno vijeće Projekta ”Partnerstvo za prostor” poziva sve organizacije civilnog društva, ustanove, inicijative i pojedince da zaključno sa 31. siječnjem 2022. godine ispune obrazac za iskaz interesa za korištenjem prostora Društvenog centra-a ”Prostor(i)ja”. Multimedijalni prostor za održavanje programa je veličine 100m2 i ustupa se bez naknade za programe organizacija civilnog društva.

 

Iskazivanje interesa se odnosi na vremenski period od 1.2.2022. do 30.6.2022.godine uz napomenu da ovaj Poziv služi za planiranje provođenja aktivnosti i programa u Društvenom centru ”Prostor(i)ja” te se ne odnosi na rezerviranje termina tijekom kalendarskog razdoblja obuhvaćenog ovim Pozivom. Selekcija programa i planiranje aktivnosti će se održati nakon isteka roka za prijavu.

 

Ako ste se prepoznali u svemu navedenom, prijavite svoje programe putem obrasca na linku:

 

https://bit.ly/3npJZ8c

 

Sve aktivnosti i programi u novom Društvenom centru planirat će se i realizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama u dogovoru sa koordinatorima prostora.

 

Za sve dodatne informacije o ovom Pozivu možete se obratiti na mail: [email protected]

 

 

——————
Projekt ‘Partnerstvo za prostor’ UP.04.2.1.07.0159 ukupne vrijednosti 1.757.330,43 kuna je financiran bespovratnim sredstvima osiguranim iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.493.730,87 kuna (85%) i Državnog proračuna Republike Hrvatske u iznosu od 263.599,56 kuna (15%). Projekt je sufinanciran sredstvima Ureda za udruge Vlade RH.

Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Udruge za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih CARPE DIEM i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.