Ride & Walk Mrežnica 14. Svibnja

Prošle smo jeseni prvi puta uživali na Walk & Ride Mrežnica, a ovo proljeće nastavljamo tradiciju uz malo drugačiji koncept.
Što je Walk & Ride Mrežnica?
Za one koji ne znaju, Walk & Ride Mrežnica je rekreacijska manifestacija uz rijeku Mrežnicu i susjednim obroncima, koja sudionicima željnima boravka i kretanja u prirodi donosi uživanje u jahanju konja, šetnjama uz Mrežnicu, odmoru i pikniku na Little Forest Ranch-u te animaciju za djecu i odrasle.
Kada?
Subota 14.Svibnja 2022.
Polasci na ranč kreću od 09:00 sati, s intervlima od 15 minuta
Gdje?
Okupljanje sudionika je na parkingu restorana Brig u selu Mrežnički Brig, gdje je osiguran parking
Cijena i što uključuje?
Sudjelovanje na manifestaciji iznosi 90 kn po osobi, a uključuje prijevoz od Mrežničkog Briga do ranča Little Forest Runch, rekreativno jahanje konja, piknik zonu na ranču, mini Zip-Line i Slack-Line poligon, radionicu crtanja konja i animaciju za djecu s didaktičkim igrama, korištenje streličarskog poligona, badminton poligona, korištenje bicikala s kojima se možete vratiti na početnu točku Mrežnički Brig i piknik košaricu sa domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova.
Na polaznoj točki nalaze se dva ugostiteljska objekta restoran Brig s bogatom gastro ponudom, te restoran u kampu Slapić u kojim se možete okrijepiti prije ili poslje eventa, a ukoliko nemate auto a želite doći na manifestaciju možete to učini i vlakom koji staje u selu
A sve ostale informacije možete dobiti na broj telefona: 0989775546