Zanimljiv aktivni vikend u gradu rijeka i parkova

 

Turistička zajednica grada Karlovca priprema avanturistički sadržaj za različite uzraste

U suradnji s lokalnom turističkom agencijom KAMAT Adventure za prvi ljetni vikend pripremili smo potragu za blagom grada Karlovca i animacijski program na rijeci Korani.

Ove subote 25. lipnja od 10 do 13 sati u Karlovcu vas očekuje interaktivni razgled grada. Potraga za blagom, autentična je turistička atrakcija zamišljena kao igra u kojoj sudjelujete aktivno i upoznajete Karlovac, njegove zanimljive sadržaje i važne povijesne činjenice. Igrači su podijeljeni u grupe, a svaka grupa ima iste zadatke i zajedničkim radom i šetnjom gradom pronalaze i dolaze do rješenja. Početak potrage je kod Miljokaza gdje će se sudionici upoznati s pravilima igre te podijeliti u timovenakon čega slijedi početak natjecanja. Budite spremni upustiti se avanturu upoznavanja identiteta Karlovca kroz zabavne igrekoje će vas voditi kroz renesansnu gradsku jezgru Zvijezdu i hladovinu njenih parkova i šančeva sve do Vrbanićevoj perivoja i obale rijeke Korane.

Broj mjesta za Potragu za blagom grada Karlovca je ograničen te je potrebno unaprijed se prijaviti na [email protected].

U nedjelju, 26. lipnjaod 10 do 18 satina rijeci Koranipodno Slatkovodnog akvarija Aquatika očekuje vas prava vodeno kopnena avantura. Posjetitelji će moći koristiti kajake i SUP-ove uz demonstraciju osnova veslanja. Program uključuje i razne pustolovne igre namijenjene svim uzrastima ali i kamping park za djecu, razne didaktičke igračkete relax zonu. Očekuju vas tu i tereni za badminton, malonogometni golovi, mete za gađanje lukom i strijelom, obaranje čunjeva, bacanje ringova, a za hrabrije i zip-line s vrha slapa do jablana te još niz drugih zabavnih igara.

Pozivamo vas da nam se pridružiteovog vikenda iistražite zanimljive kutke Karlovca, osvježite se i odmorite na Korani.