KA Kviz u sklopu ArtiKA festivala

ArtiKA festival je događanje s ciljem oživljavanja najužeg središta grada Karlovca zajedničkom suradnjom umjetnika različitih profila, iz različitih sredina i građana Karlovca.
Zamišljen je kao umjetnost na otvorenom prostoru grada – animiranje trgova, ulica i parkova zajedničkom prezentacijom likovnih umjetnika (slikara, kipara, fotografa), plesača, glazbenika, pjesnika, video umjetnika itd., kao doprinos u ostvarivanju cjelovitijeg kulturnog identiteta i prepoznatljivosti grada.
ArtiKA festival održava se jednom godišnje u ljetnim mjesecima, na otvorenom u centru grada Karlovca. Okuplja različite umjetnike, ljubitelje umjetnosti svih dobnih skupina te građane koji sudjeluju u većini aktivnosti.
Kviz u sklopu festivala će se održati 6. srpnja 2022. godine s početkom u 20:30 sati, u ulici Mije Krešića (ispred prostora Društvenog centra ”Prostorija”). Voditelj kviza je naš cijenjeni kvizaš Dražen Cukina. Svaka ekipa smije biti sastavljena od najviše 4 člana. Kviz je formata 2 x 20 pitanja.
Link za prijavu: