Performing PICNIC PARK FESTIVAL #3

Studio za plesnu edukaciju i umjetničko stvaralaštvo Studio Twentythree 23 i ove godine od 4. do 7. kolovoza organizira Performing Picnic PARK Festival.
Ideja festivala je okupljanje umjetnika i razmjena izvedbi kroz prikaz autorskih radova.
Ako ga već moramo nazvati „projektom“, onda je to projekt festivalskog tipa, izvedbenih i rezidencijalnih perspektiva, otvoren za autore iz svih područja umjetničkog djelovanja, senzibiliziranih za otvaranje pitanja i progovaranju o intimnom prostoru slobode, kao i o javnom urbanom prostoru, kao prostoru djelovanja, participacije, interakcije i istraživanja. Sve to na nekonvencionalan, nepretenciozan i životan način u kreiranju programskih dijelova festivala koji se sastoji od različitih umjetničkih formata i formi ( fizičko kazalište, ples, performans, instalacije u prostoru, književnost, glazba, likovnost, film, video, interdisciplinarnost, multimedija…..)
I publika, kojoj je otvoren prostor aktivne participacije i umjetnici zajedno kreiraju, koncipiraju i realiziraju ovaj projekt, festival, piknik druženje…….u duhu Community Art-a.
Na ovom pikniku, susrest ćete se s 19 umjetnica i umjetnika, (kako iz grada, i zemlje, tako i iz inozemstva),, koji donose 23 autorska rada, dvije radionice, a desit će se i jedan extra izlet….i još ponešto što se stvori u samom druženju.
Ulaz na sve programe je SLOBODAN!
Produkcija:
Studio za plesnu edukaciju i umjetničko stvaralaštvo STUDIO 23, Karlovac, Tranzicijsko-fikcijsko kazalište TRAFIK, Rijeka
FLIRTY HORSE – art collective, Austria
Udruga ORPHEUS, Karlovac
Umjetnička organizacija MADE, Zagreb
Program je poduprt od Karlovačke županije i Grada Karlovca