Odgoda Javne akcije uređenja Dvorišta DC MUZA

Zbog izrazito loše vremenske prognoze za ovaj vikend odgađa se najavljena akcija uređenja dvorišta DC MUZA (najavljena za subotu 17. rujna 2022. godine) . Akcija uređenja dvorišta DC MUZA, Jurja Haulika 22 održat će se u subotu 01. listopada 2022.

Akcija će se sastojati od izrade parkovnog namještaja od paleta, mobilnih stolova od recikliranih materijala, radionice izrade tijesta i pečenja kruha i uređivanje prilaza i zelenila u dvorištu.
Organizatori će osigurati potreban materijal i opremu, a sudionike se poziva da ponesu vlastiti alat (čekić, aku bušilica / odvijač, ubodnu pilu, škare za živicu i slično) i zaštitnu opremu (rukavice, naočale). Za sve sudionike akcije bit će osigurana hrana i piće.
U slučaju lošeg vremena akcija će se održati u prostorijama MUZE, vege klubu Chandra i Infoshopu, dok će se novi termin za aktivnosti na otvorenom dogovoriti s okupljenima.
Na radionicu su dobrodošli i članovi drugih organizacija, inicijativa, tvrtki i pojedinaca. Svi zainteresirani svoju potvrdu dolaska s imenom i prezimenom i kontaktom dostavite na e-mail: info@ka-matrix.hr najkasnije do petka 30.09.2022. godine u 15:00 sati.

Akcija se provodi u okviru projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice koji KA-MATRIX – udruga za društveni razvoj provodi u partnerstvu s udrugama Eko Pan i Avadhuta. U akciji sudjeluju i udruge Naš Turanj, Udruga invalida rada Duga Resa i udruga ROMB a pozivaju se i građani iz susjedstva i gradske četvrti, ostali građani, predstavnici Civilne zaštite i svi drugi zainteresirani.
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice je informirati i povezati lokalne organizacija civilnog društva na području Karlovca i Karlovačke županije u cilju pravovremenog i učinkovitog odgovora na potrebe zajednice u kriznim situacijama. Program se provodi kroz niz radionica, javnih akcija i kampanja u smislu prijenosa znanja i praktičnog djelovanja. Ukupna vrijednost projekta je 474.563,71,00 kuna.

Projekt provodi udruga KA-MATRIX u partnerstvu s udrugama Avadhuta – udruga za promicanje multikulturalnosti i zdravih stilova života i PAN – udruga za zaštitu okoliša i prirode.