Akcija uređenja dvorišta MUZA

Udruge KA-MATRIX, Eko PAN i Avadhuta pzivaju Vas na sudjelovnje u javnoj akciji uređenja dvorišta DC MUZA, Jurja Haulika 22, Karlovac
U okviru zajedničke akcije izradit će se i postaviti nove klupe od paleta i popraviti postojeće, urediti prilaz i zelenilo u dvorištu (sadnja i obrezivanje), te će se odrćati radionica izrade tijesta i pečenja kruha.
Organizatori će osigurati potreban materijal i opremu, a sudionike se poziva da ponesu vlastiti alat (čekić, aku bušilica / odvijač, ubodnu pilu, škare za živicu i slično) i zaštitnu opremu (rukavice, naočale).
Za sve sudionike akcije osigurana je hrana i piće.
VAŽNO!!!
U slučaju lošeg vremena akcija će se održati u proostrijama MUZE, vege klubu Chandra i Infoshopu, dok će se novi termin za aktivnosti na otvorenom dogovoriti s okupljenima.
U akciji sudjeluju i udruge Naš Turanj, Udruga invalida rada Duga Resa i udruga ROMB a pozivaju se i građani iz susjedstva i gradske četvrti, ostali građani, predstavnici Civilne zaštite i svi drugi zainteresirani.
Akcija se provodi u okviru projekta Suradnjom i praksom do održive zajednice. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
INFO
za više informacija obratite nam se na
KA-MATRIX – Udruga za društveni razvoj
Jurja Haulika 22, Karlovac
tel. 095 444 6880
e-mail. info@ka-matrix.hr
URL. www.ka-matrix.hr
FB. facebook.com/UDRUGAKAMATRIX
~~~~~
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda,
Projekt je sufinancirao Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX.
Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge KA-MATRIX i ne odražava nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr | www.esf.hr