Stand Up Comedy Made In Bosnia – Karlovac

STAND UP COMEDY – MADE IN BOSNIA
DOM OSRH ZRINSKI – KARLOVAC
ČETVRTAK, 27.10.2022. u 20:00 h
Cijena ulaznice: u pretprodaji 60,00 kn na dan predstave 70,00 kn
Prodaja ulaznica : www.eventim.hr
Stand up comedy Made in Bosnia ponovo na turneji u Hrvatskoj
Stand up komičari Hazim Mujčinović i Filip Andronik, koji nastupaju u sklopu showa „Stand up comedy Made in Bosnia“, ponovno su tu! Nakon što se raspao cijeli svijet u protekle tri godine, a sa njima i ovaj komičarski duo, vrijeme je da se krenemo vraćati u normalu unatrag – prvo od sastavljanja Hazima i Filipa, onda vraćanjem cijena goriva na stare, ponovno povećanje pakovanja keksa i tako redom svega što je propalo unatrag koliko nas nije bilo!
A za slučaj da mislite da svijet nepovratno ide u propast, nema veze, idemo u propast zajedno.
Njihov show je svojevremeno okarakterizian kao najpopularniji cjelovečernji stand up show Bosanaca o Bosancima, više stotina puta je izvođen u klubovima u domovini a i u zemljama regije te inostranstva. Nema gdje nisu nastupali, koje fore izvaljivali i ako vam je neko pričao da je bio na super smiješnom nastupu, velike su šanse da je bio upravo na “Stand up comedy in Bosnia”. A ako ste vi razmišljali “kako to da ovi ostali nastupi nisu smiješni kao taj o kojem su mi govorili” – e, to je zato što niste gledali i slušali Hazima i Filipa.
Ako vas je oduvijek vas zanimalo da li Bosanci mogu napisati “Ne parkiraj” na vrata garaže a da im sva slova stanu, ili pak zašto u avionima skaču sa sjedišta pri slijetanju kao da se voze autobusom pa ne žele da im promakne stanica, onda je ovaj show prava stvar za vas.
Bosanci dolaze u Hrvatsku! Ovaj put bez mješalica za beton.