Kampanja 20 STABALA ZA 20 GODINA – I JOŠ VIŠE DA DOĐEMO NA ZELENU GRANU završava volonterskom akcijom sadnje

Kampanja 20 STABALA ZA 20 GODINA – I JOŠ VIŠE DA DOĐEMO NA ZELENU GRANU završava volonterskom akcijom sadnje u okolišu Hrvatskog doma i dvorane Ekonomsko-turističke škole u Karlovcu u nedjelju, 20. studenog.
Sudjelovati su pozvani svi!
Zajedno ćemo saditi, družiti se ugodno i korisno.
Sadimo oko 20 sadnica sljedećih vrsta: Crvenocvjetni kesten, Rozi bagrem, Močvarni taksodij i Bijela vrba.
U okviru akcije i kampanje u Urbanom parku HD će tijekom trajanja sadnje biti postavljena izložba foto i literarnih radova posvećenih karlovačkim stablima, a na Maloj Sceni HD održava se EKO KINO – projekcija okolišnih filmova The Troublemaker i We the Power, u razdoblju od 17 do 19 sati.
Dođite, ne propustite biti podrška očuvanju zelenih površina našeg grada.
I važno: još možete donacijom omogućiti sadnju 20 sadnica i još koje više – da dođemo na zelenu granu!
U 2022. godini Eko Pan obilježava 20 godina djelovanja kampanjom prikupljanja sredstava za nabavku sadnica i akcijom sadnje različitih vrsta stabala (20 STABALA ZA 20 GODINA).
https://gogetfunding.com/20-stabala-za-20-godina/
Lokalnu kampanju (NA ZELENU GRANU) provodi kao partner na projektu „JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju“. Uz sadnju novog drveća, cilj joj je osnažiti građane za aktivno sudjelovanje u zaštiti i upravljanju zelenilom, a s tijelima javne vlasti graditi suradnički odnos te ponuditi iskustvo i stručnost organizacija civilnog društva i pojedinaca.

Projekt “JEKA! – Jačanje eko-aktivizma za hitnu klimatsku akciju” je podržan sa 149.850,00€ financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.
Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj objave isključiva je odgovornost udruge ”Eko Pan” i ne odražava nužno stavove država donatorica, Upravitelja Fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.
#acfhrvatska #acfcroatiav Active Citizens Fund Hrvatska